fbpx

Introduksjon- Eirin Tunheim

  Livet handler ikke bare om å ta til seg mest mulig, men å gi mest mulig først. På den måten vil ting begynne å komme tilbake til deg. Men gi for å gi, ikke forvent noe tilbake.

 

   Hei, mitt navn er Eirin Tunheim. Jeg er vokst opp i Nedre Eiker, Buskerud. Jeg studerer odontologi ved UiT og studerte tidligere økonomi og administrasjon ved Norges Handelshøyskole som jeg ennå ikke har fullført. Ligger et steinkast unna en bachelorgrad. Ingen er for gammel til å studere. Det viktigste er at man vet hva man virkelig brenner for. Slik at man ikke trenger å jobbe en eneste dag. Everyday hobbies.

   Jeg bestemte meg for å delta i Miss Norway konkurranse for å få en mulighet til å formidle kunnskap om sykdomsforebyggelse spesielt angånde kreft, diabetes, HIV, Hepatitt B virus (HBV), Hepatitt C virus(HCV) og Human Papilloma Virus (HPV) . Ikke minst legger jeg også vekt på LGBT og fattigdom både i Norge og utviklingsland. Med hardt arbeid og disiplin føler jeg meg veldig klar for å representere Norge internasjonalt.

   Jeg legger mye vekt på likestilling uansett kjønn. Vi lever i en multikulturell verden med mange språk, dette krever god kommunikasjon og tillit for fremtidig samarbeid. Alle har en plass i samfunnet. Ingen skal starte med minuspoeng, derimot bør vi all kunne starte fra null. Alle stiller likt og alle skal være behandlet likt. Skjønnhetskonkurranse er ikke bare om ytre, synlig skjønnhet, men inkluderer klokhet og intelligens. Jeg er her for å skape en komfortabelt verden for alle.

   «Selv om det er mange forskjellige mennesker i verden som er ulike både når det gjelder kjønn, alder og utseende, vet vi med en gang at det er et menneske vi møter.»[Platon, 427-347 f.Kr.].

 

Best regards

Eirin Tunheim

Liberia? Hvor er det?
Starten av desember
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på