fbpx

Jeg elsker barn. Child Care Thailand prosjekt.

Hvorfor Child Care Thailand? I mars begynte jeg å jobbe for Child Care Thailand. Jeg samler da inn penger til organisasjonen. Så langt er det rundt 500–600 kr via min private facebookside og det kommer flere bestillinger. Innsamling skjer gjennom kjøp av armbånd. Hver eneste kroner går til frivillig arbeid som skjer gjennom transport av klær og utstyr i containere som sendes til Thailand via båt.

 

Alt leveres dermed til diverse barnehjem. Jeg er alltid inspirert av prosjekter som støtter barn i barnehjem. Disse barna er foreldreløse. Alle mennesker er skapt for å trenge litt kjærlighet, spesielt unger. Selv om vi ikke har en mulighet til å pleie dem med kjærlighet direkte, kan vi likevel støtte dem gjennom innsamling av klær og midler som kan brukes for å gjøre hverdagen enklere og mer innholdsrik. Midler blir brukt til å kjøpe mat og diverse utstyr nødvendig for at et barnehjem skal gå rundt.

 

Jeg har en drøm om å støtte så mange barn som mulig også under skolegangen helt til høyere utdanning. Med et håp om implementering av gratis skolegang. Jeg hjelper dem så de en dag også kan løfte andre. Dette er en pyramideplanlegging. En hjelper fem, fem hjelper fem hver som er tjuefem osv. Etter flere generasjoner skal vi klare å hjelpe mange titusener.

 

Hvor i verden vi er født, bestemmer ikke vår endelige destinasjon. Men hvor mye lidenskap (passion) og tankesett/tenktemåte (mindset) en klarer å bygge, bestemmer hele veien til målet. Jeg vil, og jeg skal, ofre tiden min til å løfte fattige barn opp i verden. Det er mange dyktige og skoleflinke som ikke har råd til å fortsette på skole.

 

Med min utdanning og mine kunnskaper innenfor økonomi har jeg forstått hvordan man skal lage et fond med jevn avkastning som kan brukes til skolestøtte der man ikke skal bruke innskuddspenger. Men kun det årlige utbyttet som skal brukes. Det er lov å drømme. Det er lov å satse stort. Det tar tid. Med mindre man planlegger tidlig. Her er armbåndet og businesskortet jeg har fått tilsendt i posten. Forhåpentligvis ønsker jeg at flere bestiller armbånd. Det er ikke bare til pynt, men også verdifullt med hensyn til å hjelpe medmennesker.

 

Nedenfor er linken til websiden for mer informasjon og om du ønsker å gi et bidrag. Vi setter stor pris på dette. 

Linken til prosjektet: https://www.ccthai.org/donere/

Facebook: https://www.facebook.com/cctnorway/

Ønsker DU mer informasjon, gå inn på deres nettside www.ccthai.org og FB side for jevnlige oppdateringer.  Send gjerne en epost til dem på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - eller ring grunnleggeren direkte på tlf. 952 11 268 - Jan Helge (Yanni). På nettsiden og FB finner du masse info om Child Care Thailand og barnehjemmene de samarbeider med.

_____________________________________

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 ________________________________________

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

Egenskaper til en misseutøver
Trives i Oslo!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på