fbpx

Jeg er med i Miss Norway 2021!!

Wææææ, kan dere tro det?? Jeg våknet i dag morges og sjekket mailen min (slik jeg alltid gjør, u know), og plutselig var det en mail der, med gratulasjoner om at jeg har gått videre i første uttak i Miss Norway 2021! Altså, jeg står i et virrvarr av følelser og tanker; jeg er glad, stolt, spent og samtidig litt engstelig - alt på en gang, og sannsynligvis enda litt flere følelser oppå der igjen!

Tenk at lille meg fra lille Seljord, er med i Miss Norway 2021? Jeg tror helt ærlig jeg fortsatt er litt i sjokk hahah. Jeg er derimot utrolig glad for å ha fått en sånn sinnsyk mulighet, og jeg gleder meg masse til å se hva som skjer videre, til å møte alle de andre deltagerne, og virkelig jobbe på!

Dette blir bare et lite innlegg for å titte innom og si hei, og så kommer det litt mer introduksjon om meg litt senere, og mye annet!

Masse gode klemmer fra meg <33

Miss Norway 2021, Ida Angelica
Min nye reise!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på