fbpx

Miss Norway 2021, Ida Angelica

Photo: Anthony Simmons Photo: Anthony Simmons

Jeg heter Ida Angelica Sand og er 18 år gammel, men fyller 19 i slutten av Januar. Først vil jeg bare starte med å takke for muligheten til å delta som deltaker på årets Miss Norway! Det betyr utrolig mye.

I fjor sommer tok jeg en spontan avgjørelse om å melde meg på Miss Norway 2021 og cirka et halvt år senere kom nyheten om at jeg hadde blitt tatt ut i første uttak! Dette er i seg selv en kjempestor seier for meg og jeg skal selvfølgelig gi alt for å komme videre i konkurransen. Akkurat nå har jeg ingen erfaring med skjønnhetskonkurranser, men jeg skal delta på mitt først missekurs i slutten av januar og ser frem til denne opplevelsen. Jeg gleder meg aller mest til å by på meg selv, utbringe budskap som jeg brenner for, og ikke minst – bli kjent med mange flotte mennesker!

Akkurat nå bor jeg på et tettsted rett utenfor Stavanger som heter Hommersåk. Jeg er opprinnelig fra Stavanger by, men jeg flyttet for meg selv da jeg var 17 år og jeg bor nå i en leilighet som jeg stortrives i. Jeg føler jeg får uttrykt meg på mange ulike måter. Sosiale medier har blant annet blitt en kjekk hobby hvor jeg får gjort dette. Til å begynne med var det tidsfordriv og en måte å holde meg oppdatert på, men nå er har det blitt en stor interesse som jeg håper jeg kan lære mer om. På Instagram, Youtube og Snapchat går jeg under navnet ‘Lord Angelica», noe som egentlig startet som en ironisk vits for meg og vennene mine, men etter hvert vokste det på meg. Nå føler jeg at dette navnet reflekterer meg selv og humoren min.

Vennene mine ville nok beskrevet meg som en åpen, sosial og kunstnerisk sjel. På fritiden liker jeg blant annet å male, lage leireskulpturer, og å trene, disse ferdighetene har jeg heldigvis fått utviklet i løpet av pandemien. Til tross for mine kreative interesser går jeg det siste året på laboratorielinjen på Stavanger Offshore Tekniske Skole - og stortrives! Til å begynne med gikk jeg på studiespesialisering, men fant raskt ut at en mer praktisk og alternativ utdanning er det beste for meg. For meg er det viktig at alle velger det som virkelig passer for dem selv og ikke tar valg basert på andres forventninger. I tillegg er det viktig for meg å ha genuine og styrkende relasjoner til andre mennesker og det er en av verdiene jeg håper å kunne formidle til dere.

Som en ung og ambisiøs jente vet jeg at jeg har mye å bidra med og dette ser jeg frem til å vise dere. Jeg vil også å ønske de andre deltakerne masse lykke til<3 vi ses.

Instagram: @lord.angelica eller link, her.

Hvorfor meldte jeg meg på?
Jeg er med i Miss Norway 2021!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på