fbpx

Jeg fant en fantastisk benk!

348995046_270484955337990_4961749687776578795_n-1

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Haha, dette var litt morro, jeg fant en fantastisk benk å ligge på. Den var litt hard, men solen og isen var nå vertfalt der. Og da har enn jo det viktigste tenker jeg, tihi :)

Isen smakte veldig godt, og nå kan jeg også smile mot de andre som må stå (ha ha) ;) I blant så er det veldig greit å ikke ta seg selv så høytidelig, men heller bare slappe av og nyte livet. Det trives nå vertfalt jeg veldig godt med. 

Ønsker du også en is eller det å sitte sammen med meg på benken er du alltid hjertelig velkommen!

Ønsker du å samarbeide med meg, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Gresset er blitt så fint og grønt!
Rytmeskapende Lidenskap: Musikk, Sang og Dans gjen...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på