fbpx

Rytmeskapende Lidenskap: Musikk, Sang og Dans gjennom Livet

Musikk har alltid vært en hjertelig lidenskap for meg, og jeg elsker ingenting mer enn å spille instrumenter. Gjennom hele mitt liv har jeg utforsket forskjellige instrumenter og dypdykket i deres unike klangverden. Fiolinen var mitt første eventyr, og i hele 7 år fant jeg glede og utfordringer i å mestre dette elegante strengeinstrumentet. Jeg lærte noter og teknikker, og hver gang bue og strenger møttes, følte jeg en fortryllelse som bare musikken kunne skape. Etter fiolinen tok jeg en liten avstikker til celloen i ett år, og jeg ble overrasket over den varme og dybde som utstrålte fra dette mektige instrumentet. Jeg utforsket den lavere rekkevidden av toner og lærte meg å uttrykke følelser gjennom hver eneste buestrøk. Etterhvert falt jeg også for gitar, derfor lærte jeg meg dette på egenhand. Men min lidenskap for musikk stopper ikke der. Jeg elsker også å synge og danse. Når jeg har fri tid, finner du meg ofte øvende inn ulike sanger og koreografier fra ulike musikaler. Jeg føler meg levende når jeg får lov til å uttrykke meg gjennom sang og bevegelse.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg fant en fantastisk benk!
FN sine bærekraftsmål

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på