Jeg håper dere vil være med på å gjøre en forskjell

Jeg tror det aller viktigste er å jobbe for en forskjell. Du kan ikke alltid forvente noe tilbake, du kan ikke alltid gjøre noe bare for å få noe. Ikke hvis du virkelig vil gjøre en forskjell. Hvis du tenker deg om, spør deg selv "hvorfor gjør jeg egentlig dette?" og svarene blir noe som "så jeg kan få..." er det ikke riktig.

Hvorfor gjør jeg dette?

Så jeg kan gjøre en endring. Gjøre en endring og hjelpe dere på den måten jeg kan. 

Vi har alle gått igjennom noe, vi har alle muligheter til å gjøre verden bedre for noen. 

Jeg kom meg ut av noe som jeg en gang trodde skulle holde meg tilbake for alltid, så jeg vil fortelle dere at det er mulig. 

Leser du dette fordi jeg har tatt kontakt med skolen din, vær så snill å ta mailen min alvorlig. Jeg håper dere kan ha et møte med lærere og helsesøster - prate om selektiv mutisme og mental helse - spre kunnskapen. 

På grunn av et intervju har elever som har slitt i åresvis nå endelig fått hjelp. Ingen hadde hørt om selektiv mutisme før. 

Er du lærer og leser dette - vær så snill og ta det alvorlig. Er du forelder til en "sjenert" unge - vær så snill og ta det alvorlig.

Sliter du? Vær så snill og ta kontakt. 

Det er flere år siden jeg selv gikk på skolen og måtte gå gjennom noe så stort helt alene med mamma. Det at det fortsatt finnes så mange skoler, lærere og profesjonelle i mental helse som ikke har hørt om dette før er utrolig. En endring må gjøres! 

Jeg håper dere også vet at dette ikke er noe som bare går over. Det er ikke det samme som å være sjenert. Det må taes tak i med en gang man skjønner hva som er galt. Det blir vanskeligere etterhvert som årene går. Man går glipp av et helt liv.

Jeg håper dere vil være med på å gjøre en forskjell.

Photos @tropicalnoah

Gi stjerner til dette innlegget:
Du er god nok
Å leve er mer enn å overleve
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på