Jeg måtte bare gjøre det!

cover-miss-2
Hei fine dere! For noen dager siden kom jeg hjem fra turen. Det var en helt fantastisk tur og jeg har fått så mange fine og rike minner, og opplevelser, som har lært meg masse om meg selv og andre mennesker. Tenkte jeg kunne fortelle litt om hvordan turen var mot slutten.
 
Som jeg har fortalt tidligere, endte vi opp i Vietnam. Etter å ha sett bilder av Nha Trang, hadde jeg så lyst til å se stedet med egne øyne, så vi var noen dager i den vakre byen. 
 
Her tok vi oss en dag til å være på fornøyelsesparken vinpearl, som er tivoli på en øy! Jeg elsker tivoli, som de fleste gjør. Transporten frem til tivoliet var litt utenom det vanlige, som du ser på bilde under, var transporten en heis over vannet. Her kunne vi se inn mot land og utsikten kan ikke beskrives med ord. I tillegg til tivoliet var det en vannpark der, som var kjempegøy og vil virkelig anbefale dette dersom dere skal til Vietnam.
 
Videre så var vi en dag på sjøen og dykket. Må si dette var noe annet enn den første dykkeopplevelsen jeg hadde. Det å bare kunne svømme fritt under vann, se på den nydelige havbunnen å fiskene som svømmer rundt kan virkelig ikke beskrives.
 
I tillegg til dette fikk jeg gjøre noe jeg alltid har hatt lyst til, men aldri fått gjort. Jeg vet ikke hvorfor, men vær eneste gang jeg får muligheten, skjer det noe som gjør at jeg ikke får gjort det.
 
Jeg fikk prøvd fallskjerm etter båt! Det var så gøy og jeg føler virkelig jeg lever i de øyeblikkene jeg gjør ting jeg egentlig ikke tørr. Først så var jeg litt redd, fordi i Vietnam så er det veldig vanskelig å kommunisere på grunn av at det er ikke så mange som snakker engelsk. Når de skulle binde oss fast så brukte de for det første kun  ett halvt sekund på å knytte tauet til fallskjermen, så det syntes jeg var litt utrygt. Den eneste informasjonen vi fikk var « one, two, three -run». Så jeg var jo livredd for at jeg skulle begynne å løpe feil å bare bli dradd langs bakken, haha.
 
Jeg er veldig spontan av meg, så når jeg kommer over ting jeg ikke tørr, så bare må jeg gjøre det. For noen år siden, kom jeg over et 30 meters fall i Danmark. Noe jeg egentlig ikke tørr, men så har jeg så lyst til å prøve at jeg bare må gjøre det.
 
På slutten av turen hadde vi noen dager Phan Thiet. Her nøyt vi den siste delen av varme og sol på stranden, før vi gikk videre til Ho Chi Minh. Deretter var det 30 timers reise fra Vietnam til Kristiansand.
 
 
Håper alle har en fantastisk fin dag videre!
 
Instagram: helene_abildsnes
 
 
Ønsker du et samarbeid med meg og god markedsføring? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Gi stjerner til dette innlegget:
Video in the making!
Du er god nok
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på