fbpx

"Jeg tenker det er like viktig å være vakker på innsiden"

Heihei!

Forrige tirsdag så ble jeg kontaktet av en journalist fra Fredrikstad blad. Ble intervjuet om misse konkurransen, og dagen etter var jeg i avisa! Alt dette skjedde så fort, og jeg er så glad! All denne oppmerksomheten er så spennedes og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Fredrikstad blad har over 61 000 daglige lesere (tall fra 2018)! Tenk at så mange vet at jeg er med i denne konkurransen! 

I artikkelen så står det litt om meg, og hva jeg tenker om Misse konkurransen! At det er vanskeligere å skaffe sponsorer, nå som det er corona, og mer utfordrene å finne veldedighetsarbeid som kan passe med å holde restriksjonene for corona! Jeg forteller også litt om min treningshverdag, og hva jeg jobber som. 

 

https://www.f-b.no/amine-20-fra-hvaler-er-miss-norway-deltaker-jeg-tenker-det-er-like-viktig-a-vare-vakker-pa-innsiden/s/5-59-2136979 

her er linken til artikkelen i Fredrikstad blad! Håper dere har lyst til å lese den!

 

Hvis du ønsker å samarbeide med meg, ikke nøl med å ta kontakt, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne også på instagram amine.storrod

Ha en fortsatt fin kveld videre <3

Ute i kulden!
Photoshoot i minusgrader og snø
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på