fbpx

Jeg var blant en av flere hundre tusen mennesker som ble rammet av flystreik.

Fredag 26.april var det planlagt at jeg skulle reise fra Tromsø til Oslo for å delta på catwalk-kurs arrangert av Miss Norway. Klokken 8:00 kom det en beskjed om at flyet mitt var kansellert og ombooking skulle finne sted. Det ble aldri noe av. Streik er en situasjon som oppstår hvert år i forbindelse med uenigheter mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. I tillegg var jeg litt uheldig med at det ikke var ledige plasser hos et konkurrende flyselskap, altså Norwegian. Situasjonen har ikke blitt bedre de siste dagene. Om jeg skulle ha klart å reise til Oslo, ville det vært vanskelig for meg å finne fly tilbake til Tromsø igjen.

Situasjon er utenfor selskapets kontroll. Jeg har aldri opplevd slike situasjoner før, men synes det er et veldig interessant tema. Jeg vil fortsatt støtte SAS med å være fast medlem og kunde. Jeg vil ikke at selskapet skal gå konkurs. Det koster mye penger å holde selskapet i pluss, i tillegg er det mange tusen mennesker som jobber for selskapet. Konkursen vil ikke være den optimale løsningen for selskapet. Ansatte har kostnader å dekke og familie å forsørge. Jeg krysser fingrene for at selskapet overlever streiken i år også. Jeg støtter dere med hver eneste krone, uten tvil.

 

(Botanisk Hage Tromsø sommeren 2018)

Her er noen av mine catwalk video jeg har laget

My name is Eirin Grinde Tunheim #eiringrindetunheim #นางแบบ #นางงาม #missuniverse

Warm up- Evening Gown- Swimsuits Catwalk #Missnorway #Missuniverse #transgender #catwalk #highheel

Miss Norway Candidate 2019 Triple turn Catwalk week2 #missuniverse #missnorway #highheel #20cm

 

_____________________________________

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 ________________________________________

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

Jeg var i Alta-Avisen
Jeg trekker meg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på