fbpx

Jeg ville ikke lære engelsk, nå kan jeg ikke leve uten

IMG_1332

(Foto: privat)

Da jeg gikk i 2. klasse, begynte jeg som alle andre elever å lære engelsk. Forskjellen på meg og mange andre, var at jeg hatet det. Jeg kunne ikke lese og knapt skrive på norsk, og nå måtte jeg plutselig gjøre det på engelsk. 

Jeg husker at foreldrene mine alltid sa til meg at engelsk var et lurt språk å kunne. Men jeg svarte tenkte at jeg aldri skulle flytte fra Norge, så jeg så ikke poenget. 

Etter mange år og mye jobb, fikk jeg endelig en lærer i 8. klasse som fikk meg til å forstå litt mer. Fra 8. klasse og ut hadde jeg en veldig rask læringskurve, og før jeg var ferdig med ungdomsskolen, hadde jeg tatt igjen medelevene mine. 

Da jeg skulle begynne på fashion utdanningen min, så jeg viktigheten av engelsk. Fordi fashion ikke er så stort her i Norge, valgte jeg å søke meg inn på et Fashion College i Australia. På grunn av Koronaen flyttet jeg ikke ned, men tok det over nett. Det var først da jeg så hvor heldig jeg var som hadde lært engelsk. For all undervisning, alle innleveringer og majoren min gikk på engelsk. Hvis jeg ikke kunne engelsk, hadde jeg ikke kunne studert det som jeg ønsket. 

Jeg oppfordrer derfor alle til å lære seg engelsk, og gjerne flere språk. Selv om du kanskje tenker at du ikke får bruk for dem. For jeg kan love deg en ting, du vil ikke angre på det.

 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på instagram andrea_n_farias.  

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hunder sitt stemmebånd blir kuttet
Dagdrømming!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på