fbpx

Dagdrømming!

346132508_971552630525666_77947590274110203_n

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Alle mennesker har drømmer. Og det som er så fint med drømmer er at du kan skape helt dine egne. Bare drømme seg bort og la tankene flyte. Tanker som både er virkelige og også fantasi. Det er interessant hvordan vi mennesker har evnen til å dagdrømme, noe jeg syntes er veldig fint. 

Å drømme seg bort og forundre litt på livet tror jeg er veldig sunt og naturlig. De fleste mennesker har drømmer. For noen forblir det drømmer, og for andre blir det virkelighet. Hva tror er med på å gjøre dine drømmer virkelige? Det er et veldig gøy spørsmål.

Ønsker du å samarbeide med meg, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg ville ikke lære engelsk, nå kan jeg ikke leve ...
Prøvesmaking med den herlige kjendisen Trond Moi!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på