fbpx

Jenny Le? Hvem er det?

Hallo alle sammen!

Etter en lang og stressende periode med lesing på skolen har jeg endelig tid til å sette meg ned og skrive min første blogginnlegg. Endelig sier jeg bare! Hmmmm….hvor skal jeg begynne? Kanskje det er lurt å starte først med å presentere meg selv før jeg eventuelt begynner å dominere hele profilen min med blogger hahahaha.... Ok, here we og!

Jeg er en jordnær og kanskje litt sta frøken på 27 år og er fra Oslo. Snakker flytende vietnamesisk, norsk og engelsk. Jeg lærte også litt tysk og spansk på videregående skole. Jeg studerer for tiden medisin (medisin student) i Ungarn, hvor både engelsk og ungarsk språk er mye brukt i hverdagen. Også har jeg mulighet til å jobbe og ha praksis Akershus Universitetssykehus Lørenskog ved siden av studiet.

I 2010 deltok jeg i den store Norsk - Vietnamesisk skjønnhetskonkurranse "MISS NORVI 2010" i Oslo Konserthus og kom på 3. plass (2nd runner - up).

 

Jeg har både gode og sterke retningslinjer i livet. Når jeg virkelig brenner for noe setter jeg et mål og bruker alle mine ressurser for å oppnå målet.

Jeg elsker å reise, oppleve og lære om nye kulturer. Derfor holder jeg alltid øynene åpne for nye muligheter i livet med et varmt hjerte og åpne armer. Men viktigst av alt er tilliten, viljen og at jeg alltid har begge benene godt plassert på jorda.

 

Min hoved interesse er først og fremst alle typer kunnskap, fordi jeg mener kunnskap er viktig for selvutvikling individuelt. Men ellers liker jeg også å gjøre andre ting i fritiden. Allerede i ung alder var jeg mye involvert i teater, turn, dans og sport skolen. I tillegg elsker jeg modellering og mote, å jobbe med lys, kamera og scener. Også hadde Jeg gått på catwalk i støtte for studenter i Oslo, vært modell for frisører og venner under deres bilde, frisør og media utdannelse. Kanskje ikke så stort som hos kjente modeller og modellbyråer, men en av mine drømmer ble oppfylt i hvertfall. Noe som jeg synes er kjempe gøy og sier ikke nei takk til flere oppdrag i nærmere fremtid om det lar seg gjøre.

 

Foreløpig er jeg fortsatt student og har ikke så stor kapasitet alene til å gjøre noe stort i livet ennå, sånn som for eksempel å være med i forskjellige veldedighet prosjekter eller organisasjoner hvor jeg ønsker å bidra med en sum eller reise verden rundt for å oppleve nye kulturer…og mye mer. Noe som jeg alltid synes er spennende og søker etter. Men med Miss Universe Norway 2013 har jeg stor tro på at den kan gi meg disse mulighetene alt på en gang og får mine drømmer oppfylt

En hver kvinne har sine egne verdier, klokhet og skjønnhet. Hvis jeg noen gang skulle være den heldige vil jeg gjøre mitt beste for å representere en kvinners verdier, både indre og ytre skjønnhet. Bruker alle midler og kunnskap til å fremme om Norge og dets verdier internasjonalt. I tillegg vil jeg også gjerne bruke min egen kunnskap i lege utdanning for bidrag til menneske hjelp i praksis hvis mulig. Når penger ikke alltid er et objekt og menneskeheten står i fokus, kan den gode følelsen av å være i stand til å hjelpe og redde andre ikke bare beskrives med ord, men også gjennom handlinger!!! Med andre ord, å videreføre Norge i form av hjertets godhet til verden.

Hele tiden opplever jeg masse gode støtter og oppmuntringer fra folk rundt meg hvor enn jeg går, mest fra familie og de nærmeste. Også den harde og svingende veien med svett og tårer til en vellykket utdanning, pluss Miss Norvi 2010 konkurransen, har gitt meg masse styrker, energi, erfaringer, selvtillitt og ikke minst bein i nesa. Og til sammen former disse min stahet som hjelper meg på veien til alle suksess.

Jeg gleder meg virkelig til denne muligheten, til å bli kjent med nye venner og ønsker alle vakre skjønnhetsutøvere masse lykke til!

 

Med vennlig hilsen

Jenny Thao Le

Snapshot_20120505_22---Kopi.jpg

 

Lysere tider!
Oslo Hair & Beauty AS
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på