JUNGLETOUR

blogg-cover

I dag har jeg vært på jungelsafari, og tror aldri jeg har sett så nydelig natur før. Jeg håpte på å få se noen dyr mens vi var der, men bare det å se naturen i seg selv var helt fantastisk. Bildene kan ikke beskrive hvor fint det ser ut i virkeligheten.

Nå er vi på vår femte dag av backpakinga! Akkurat nå så er vi på Koh Chang i Thailand. Jeg koser meg så mye her nede i varmen. Vi begynte turen med to dager i Bangkok. For en opplevelse! Vi fikk sett mange fine templer.  Her er det veldig strenge krav for å komme inn i templer og man skal vise stor respekt. Vi kunne ikke vise skuldre eller knær, gå med shorts eller vise noe form for utringing.

Båttur fikk vi også med oss. Turen i seg selv var koselig, men vi fikk sett litt fattigstrøk på veien. Det var litt rart og se forskjellen på hvordan kulturen deres er i forhold til våres. Husene så nesten ut som om de skulle rase sammen og det lå veldig mye søppel i vannet.

Vi tok også en del tuk tuk, mens vi var der nede. For dere som ikke vet hva dette er, så er det en slags scooter med seter bak. Dette er veldig billig transport i Thailand, det koster så si ingenting.

Etter dette så tok vi buss til Koh Chang. Her er det litt mer å gjøre enn i Bangkok. Det er fine strender her, så i går gikk dagen til å sole oss å bade.  På kvelden avsluttet vi dagen med Thaimassasje. Siden vi først er i Thailand, så må vi jo utnytte thaimassasjen litt.

Håper alle har en fantastisk dag videre!

Gi stjerner til dette innlegget:
Miss Norway 2018 - Hvorfor meldte jeg meg på?
Søker du jobb?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på