fbpx

Karantene!

Karantene!

Hei hei alle! 

God fredag! Håper alle har det fint og er trygge!

I går fant jeg ut at jeg blir nødt til å sitte i 14 dagers karantene når jeg kommer hjem i morgen kveld. Selv om det ikke er så gøy, er det best i en slik situasjon. 

Jeg har også bestemt meg for å fly til Bodø istedenfor Fredrikstad, slik at samboerne min slipper å sitte i karantene. FFK skal visst fortsette med trening som vanlig. Så blir noen kjedelige 14 dager uten han. Det positive er at det kommer mange kreative blogginnlegg om ting å gjøre hjemme under karantene. C’est la vie 🤷🏼‍♀️

Ellers.. I går hadde jeg en fantastisk dag. Jeg hadde en fotografering med en utrolig flink, lokal fotograf! Det var en veldig spontan idé som jeg fikk på flyet nedover hit, og det var rent tilfeldig at han hadde tid. Vi tok bilder på en nydelig strand, utenfor turistområdet og senere ved bassenget på hotellet mitt ved solnedgang. Jeg er så fornøyd med hvordan det gikk og gleder meg utrolig til å se det ferdige resultater. 

Nå skal jeg bare nyte den siste dagen min her i sol og varme før det bærer hjem til karantene og corona😂 Hotellet er nesten helt tomt, og merker at flere her på hotellet er stresset.
Håper alle er trygge, passer på hverandre og tar tiltakene som er innført på alvor. 

(Legger ved noen bilder som er tatt "behind the scenes")

-Isabel 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, kontakt meg på mail eller Instagram.

 

5 ting å se i Roma
Lærerikt kurs
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på