fbpx

Klar for trening

God formiddag! Jeg stikker bare kjapt innom for å ønske alle en fin lørdag. Sola skinner i Oslo og føler på meg at dette blir en strålende dag. Vanligvis jobber jeg alltid hver eneste lørdag, men i dag er jeg så heldig at jeg har fått fri fra jobb. Denne helgen er det nemlig catwalk weekend med Miss Norway igjen, og jeg er klar. Synes det er et flott initiativ at vi får muligheten til å trene sammen og bli bedre kjent. Denne helgen kommer det enda flere flotte jenter enn sist så det blir hyggelig.

Baggen er pakka med mat og drikke og hælene er klare for noen runder på gulvet. Jeg gleder meg til å bli enda bedre på catwalk og enda bedre kjent med de andre jentene. Denne helgen tror jeg blir super!

Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Mine topp 5 podkaster!
Velkommen til Trondheim!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på