fbpx

Korona-vaksine

Hei dere!

 

 

Nå skjer det ting her i Trondheim! I dag kom mailen om at jeg kan melde meg opp til time for korona-vaksinen. Selv om det er mye spekuleringer rundt vaksineringen, bivirkninger, etter-effekter osv. er jeg klar for å ta den. I starten da vaksinering ble et tema var jeg helt sånn «Yes! Endelig!» før jeg begynte å lese nyheter, lytte til folk og ta innover mer ny kunnskap om diverse rundt vaksinen. Etter det ble jeg utrolig skeptisk og helt sikker på at jeg over hodet ikke turte og ta den. Men ting endret seg igjen. Nå er jeg klar for å ta den og gjøre min del på innspurten av dugnaden. Så om ikke mange dagene, er vi i gang med første dose. Grug-gleder meg til det, men ser SÅ frem til at samfunnet åpner litt igjen!

 

Skal oppdatere dere på bivirkninger og eventuelle andre ting – for ja dere, det er lov å være skeptisk på vaksinering!

 

 

Vi snakkes <3

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Inspirasjon
Tips til fine bilder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på