fbpx

Kunstløp er min lidenskap

  Foto:Øyvind Andreassen

    

Hei igjen dere!

I dette innlegget tenkte jeg at dere kunne bli litt bedre kjent med meg, og hva er vel bedre å starte med enn å fortelle hva jeg har gjort nesten hver dag siden jeg var 7-8 år. 

Det hele startet med at jeg meldte meg inn i Fredrikstad kunstløp klubb i februar 2007. Jeg elsket å danse rundt på isen og vise meg frem, jeg er blitt fortalt at jeg nesten måtte bli dratt av isen da treningen var slutt, fordi jeg ville bare vise og vise hva jeg hadde lært. 

Lidenskapen min for kunstløp kom tidlig, og jeg har alltid villet vært best, både utenfor og på isen. Konkurranseinstinktet vokste enda mer da jeg fikk mitt første løp og kunne konkurrere når jeg var 10.

Allerede når jeg var 13-14 år kvalifiserte jeg meg til mitt første Landsmesterskap, noe som var utrolig spennendes og motiverende. Under ligger et vedlegg. 

http://www.fredrikstadkunstlop.no/Start/Nyhetsartikler/articleType/ArticleView/articleId/184/Amine-til-LM 

Når jeg gikk på ungdomsskolen og i tenårene så var det vanskelig å synes at kunstløp alltid skulle være like gøy. Det var mye jeg gikk glipp av, som jentekvelder og bursdager da jeg hadde trening. Min største støttespiller og motivator, mamma hjalp meg til å pushe meg og noen ganger tvinge meg på trening, hihi. Men jeg er så utrolig takknemlig for det den dag idag. Jeg hadde aldri kommet hit jeg er idag uten mamma og min kjære familie. 

Når jeg var 16 så flyttet jeg til Hamar for å gå på Wang toppidrett, der bodde jeg i 2 år før jeg flyttet hjem igjen om tok siste året på Wang i Fredrikstad. 

Sommerferie vet jeg egentlig ikke hva er. Eller, det jeg er vant med at sommeren innebærer, er kalde ishaller rundt omkring. Flere sommere på rad var jeg i Tsjekkia, Oslo, Skara, Lillehammer, Tønsberg og Hamar på treningsleir. Jeg elsker det! Du er med gode venner som dere alle har en felles interesse, nemlig og bli best i kunstløp. 

Den dag idag elsker jeg kunstløp like mye som i Februar 2007. Jeg er helt forelsket i å være motivert og nå mine mål. Og det er såklart alltid litt ekstra gøy når man får lov til å pynte seg opp med krystaller og fine kjoler! 

Dette var et litte innblikk i hvordan livet mitt har vært. (kort oppsummert såklart).Legger ved noen bilder, og håper dere likte innlegget og bildene <3 klem

 

Bilde 1: Harry Johansson           Bilde 2: Selma Stensrud

 

Foto: Hans Petter Vestre


Følg meg gjerne på Instagram: Amine.storrod 

 

 

Always Believe In Yourself!
Mine tanker om Miss Norway
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Madelen Agnalt på torsdag 14. januar 2021 23:55

Såå stolt av deg!!

0
Såå stolt av deg!!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på