fbpx

Les om meg i Oralen (UiT). Midtsidepike!

Lenken til en fullstendig artikkel; side 19 og 20: https://issuu.com/oralen/docs/oralen_vol_10_nr_2_v_r_2019_issuu

Hei igjen. Det er en eksamensperiode for meg. Jeg kommer til å være en del borte fra blogging. Vi har en skriftlig eksamen i samfunnsodontologi 29.mai og en praktisk muntlig eksamen 3.-6.juni. Det er en praktisk eksamen med en pasient og vi skal framføre resultatet muntlig til en ekstern sensor og faglige ansvarlige i kariologi, radiologi og periodontology. 

 

En god nyhet til meg er at jeg flytter hjem i august grunnet utplassering i Skien. 7.semester som varer fra august til desember har vi ingen eksamen, kun en skriftlig innlevering. Det passer perfekt for meg som skal vinne Miss Universe Norway og skal representere Norge i Miss Universe. Jeg har et hav med tid til forberedelse i kommunikasjon, kunnskap og en del reising for photoshoot i Thailand. Samt er det en del som vil at jeg skal ta en tur innom  Filippinene for å forbedre meg til den internasjonal konkurransen. Det er krevende å kombinere to ting samtidig. Men takket være min mor som alltid støtter meg i uansett hva jeg gjør. Jeg fikk lov til å ha et rom med speil for å kunne trene med catwalk og dans. Som du kanskje ikke visste så vant jeg 2.plass i NM i Cheerdance og 3.plass i NM i cheerleading. Dette er et resultat av hard arbeid. Disiplin og tids planlegging er viktig element. Ønsker meg lykke til med lesingen. Jeg skal holde dere oppdatert. Teksten i denne omgang er nokså ikke så kompliserte som jeg pleier å skrive. Jeg måtte bruke 10 min av lesetiden min til å skrive. Ha en fin dag alle sammen. Love you from Eirin. 

 

Send "MISSU 1" til 1963 for å stemme på meg. Hint: Miss Universe 2016 er en fransk tannlege student. 

_____________________________________

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 ________________________________________

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

 

 

Min 17 mai feiring
Presseoppslag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på