Les om meg i Oralen (UiT). Midtsidepike!

Lenken til en fullstendig artikkel; side 19 og 20: https://issuu.com/oralen/docs/oralen_vol_10_nr_2_v_r_2019_issuu

Hei igjen. Det er en eksamensperiode for meg. Jeg kommer til å være en del borte fra blogging. Vi har en skriftlig eksamen i samfunnsodontologi 29.mai og en praktisk muntlig eksamen 3.-6.juni. Det er en praktisk eksamen med en pasient og vi skal framføre resultatet muntlig til en ekstern sensor og faglige ansvarlige i kariologi, radiologi og periodontology. 

 

En god nyhet til meg er at jeg flytter hjem i august grunnet utplassering i Skien. 7.semester som varer fra august til desember har vi ingen eksamen, kun en skriftlig innlevering. Det passer perfekt for meg som skal vinne Miss Universe Norway og skal representere Norge i Miss Universe. Jeg har et hav med tid til forberedelse i kommunikasjon, kunnskap og en del reising for photoshoot i Thailand. Samt er det en del som vil at jeg skal ta en tur innom  Filippinene for å forbedre meg til den internasjonal konkurransen. Det er krevende å kombinere to ting samtidig. Men takket være min mor som alltid støtter meg i uansett hva jeg gjør. Jeg fikk lov til å ha et rom med speil for å kunne trene med catwalk og dans. Som du kanskje ikke visste så vant jeg 2.plass i NM i Cheerdance og 3.plass i NM i cheerleading. Dette er et resultat av hard arbeid. Disiplin og tids planlegging er viktig element. Ønsker meg lykke til med lesingen. Jeg skal holde dere oppdatert. Teksten i denne omgang er nokså ikke så kompliserte som jeg pleier å skrive. Jeg måtte bruke 10 min av lesetiden min til å skrive. Ha en fin dag alle sammen. Love you from Eirin. 

 

Send "MISSU 1" til 1963 for å stemme på meg. Hint: Miss Universe 2016 er en fransk tannlege student. 

_____________________________________

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 ________________________________________

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

 

 

Min 17 mai feiring
Presseoppslag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på