fbpx

Lest over 900 ganger på 10 minutter

sidbipsb-min Tony Kristoffersen

Presseoppslag om meg & Hjertesaken min - Kroniske Sykdommer

Hei fine mennesker! ♥

I går kom det en artikkel ut i Extraavisen, jeg og Daniel (reporteren) har snakket lenge om dette! Nå er den endelig kommet ut så dere alle kan lese.

Jeg kontaktet Daniel for å kunne dele litt mer av hverdagen min i Miss Norway konkurransen. Jeg har ikke like mye energi og krefter som de andre jentene i hverdagen, men samtidig har Miss Norway gitt meg gløden og livsgleden min tilbake! Ingenting motiverer meg mer, enn meldinger fra personer som jeg ikke kjenner som heier på meg og ønsker meg masse lykke til videre i konkurransen. Det varmer også hjertet mitt at flere og flere personer setter pris på og legger merke til hjertesakene mine, kroniske sykdommer og mental & psykisk helse. 

Lest over 900 ganger på 10 minutter

Mitt mål med Miss Norway er å informere og dele disse viktige temaene. Dette er noe jeg virkelig brenner for! ♥ Så det er alltid utrolig gøy når media vil hjelpe meg med dette!

Ca 10 minutter etter artikkelen var publisert fikk jeg en telefon fra Daniel, artikkelen om meg og kroniske sykdommer har blitt lest over 900 ganger på under 10 minutter!! Dette i følge statistikken fra TNS Gallup. Jeg kunne ikke blitt gladere! Budskapet mitt engasjerer virkelig folk! Dette er en STOR motivasjon for meg til å fortsette jobben videre! 

(Du kan lese artikkelen ved å klikke på dette bildet)

Videre ønsker jeg dere en flott fredagskveld!


Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Forberedelser til kurs!
A Gallon of Water Challenge

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på