fbpx

Liker? liker ikke? liker :)

Liker? liker ikke? liker :)

Alle vett at søndag er en maxchill dag.. Og denne søndagen uten unntak :) Så i dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, jeg var hos Danilo også kjørte han meg til Bøker der jeg var å spiste med Mari og Katrine. Så på en måte så har jeg allerde gjort mye mer enn hva jeg pleier å gjøre på en søndag :P Søndag er på en måte min Sminkefrie dag.. Det vil si.. jeg bare lar huden min puste, tar en dusj, og bare gjør ingenting. Det er viktig og ha en slik sminkefri eller ingenting dag (altså en søndag) fordi hverdagen er full av oppgaver, forventinger og press. Ting som du ikke kommer deg unna, unntatt hvis det er en søndag! :) Så bruk søndag for det den er vært.. og slapp av :)

Det er allikevel en ting jeg har fått ut av denne dagen som kanskje har vært den mest produktive tingen å gjøre.. jeg har fått laget meg en facebook side. Og samtidig også funnet ut hvor lite teknisk flink jeg er på facebook :) På en måte følte jeg at det var litt kleint å lage en facebook side om meg selv.. fordi det er litt sånn "jeg er så best tralala" men okei sånn er det, og den ble laget. 

b2ap3_thumbnail_Skjermbilde-2013-04-14-kl.-21.01.37.png

Som dere ser så har jeg da fått meg 1 likes! Yes hahaha... og nei det er faktisk ikke en "selv -likes" heller :P

Har ikke fått invitert folk til å like siden min ennå... så jeg håper det blir flerre enn dette her :S! Hvis ikke blir jeg temelig flau.. 

Så people... vis meg din støtte og lik gjerne siden min, så blir jeg glad :) Og alle blir happy! LIke siden min og gjør dagens gode gjerning... smil du har gjort en god deal! (Y) 

 

Christine :)

Beauty box by al
Forberedelser - Vakre kjoler

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på