fbpx

Litt om meg

74565836_513838212501608_1899804188393603072__20191117-224037_1

Heisann!

Mitt navn er Mariel, jeg er 18 år og kommer fra Trondheim. For tiden går jeg siste året på videregående skole hvor jeg tar studiespesialisering. 

Jeg valgte å melde meg på Miss Norway 2020 fordi jeg synes det er spennende å prøve nye ting og utfordre meg selv. Det er alltid fint å sette seg mål og ha noe man engasjerer seg for. Jeg gleder meg veldig til opplevelsen!

Jeg har mange interesser, blandt annet deltidsjobben min som servitør. Jeg er veldig glad i å møte nye mennesker og å være i bevegelse, derfor passer denne jobben midt i blinken for meg akkurat nå.

I tillegg er det viktig for meg å trene og holde meg i form, da spiller jeg squash og trener styrke samt kondisjon.

Reising ligger ganske høyt på listen over ting jeg interesserer meg for. Det er spennende å se andre deler av verden, oppleve nye kulturer og møte forskjellige mennesker. Er så takknemlig for at jeg har foreldre som har tatt meg rundt i verden for å få nye opplevelser og inntrykk.

Jeg er også veldig glad i å prøve ut nye ting. Har hatt mange hobbyer opp igjennom årene, i tillegg til andre interesser som matlaging, maling, piano, gitar og fotografering

Mote og sminke er også noe jeg har hatt interesse for ganske lenge nå, og det er alltid artig å eksperimentere og prøve noe nytt.

Bortsett fra dette liker jeg å være sammen med venner og familie på fritiden.

Videre kommer jeg til å blogge mer om meg selv og andre ting som interesserer meg. Håper du ønsker å følge meg videre :)

Ta gjerne kontakt om du er interessert i å samarbeide med meg!

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: marielbagoien

 

Med i konkurransen om Miss Norway 2020
Fotoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på