Litt om meg

Hei! Mitt første innlegg som deltaker i Miss Norway tenkte jeg at skulle handle litt om hvem jeg er, hva jeg interesserer meg for og hva jeg ønsker å oppnå med Miss Norway.

Jeg er 21 år gammel og bor i Moss. Jeg kommer opprinnelig fra Irak, men har bodd og oppvokst i Norge siden jeg var 8 år gammel.

Drømmen min er å bli lege, advokat eller psykolog. Jeg elsker å hjelpe folk som ikke klarer helt å hjelpe seg selv, og det å se at folk kommer seg videre i livet og klarer seg selv på måter de ikke klarte før ved hjelp av meg, får meg til å smile. :)

En av de tingene jeg hater mest er å se at folk blir snakket negativt eller blir behandlet dårlig uten at de klarer å gjøre noe med det, og da ønsker jeg å stille opp for dem.

Jeg er en ganske sosial person, så fritiden min liker jeg å tilbringe med venner. Ellers trener jeg ganske ofte, og har akkurat startet på kickboxing og taekwondo! I tillegg til dette er jeg også veldig glad i å tegne og male. Jeg føler at man kan uttrykke følelser ved hjelp av tegninger eller malerier, og foretrekker heller å få frem følelser på denne måten, enn ved å skrive.

Hudpleie og sminke er også noe jeg interesserer meg mye for. Jeg er veldig nøye på hvordan sminken min skal se ut, og elsker å prøve ut nye ting. Jeg kan sitte i en evighet for å finne ut nye metoder eller finne inspirasjon til hvordan jeg kan sminke meg, og jeg er veldig glad i å lage mat og eksperimentere med nye retter og kombinasjoner. Jeg tenker å utdype noen av interessene mine i senere innlegg.

Det at jeg meldte meg på Miss Norway er et stort steg utenfor min komfortsone, og jeg håper å oppnå og lære så mye som mulig i løpet av de neste månedene!

Blogging er noe helt nytt for meg, så håper dette var en grei første post!

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Fra skuespiller til deltaker i miss Norway
Bli med å gå i fakkeltog mot pelsindustrien!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på