fbpx

Making the interview for the documentary film "the worlds end project" for NBC to show at Discovery Channel

For noen dager siden ble jeg kontaktet av NBC. De spurte om jeg ville være med å hjelpe til å lage en dokumentarfilm som heter: "the worlds end project" først sa jeg nei, men så ombestemte jeg meg. De skal da lage denne dokumentarfilmen som skal vises på Discovery Channel. Det skal være med mange forskjellige land, blant annet Norge :)

Siden jeg har lite peiling på film og slikt så spurte jeg om Joachim som studere på NKF om han ville være med å filme. Det ville han og mange andre hjalp også til :) Jeg spurte folk på facebook om de ville være med å bli intervjuet av meg og responsen var bare helt utrolig bra! Mange som var nysjerrige på dette, og mange som stilte opp. Vi fikk nok folk å intervjue..takket være dere :) Når vi gav oss hadde vi fått intervjuet ca 8 stk! 

Slik foregikk det:

Jeg fikk 7 spørsmål fra NBC som jeg skulle spørre om. Alle som ville være med fikk disse spørsmålene sendt på en melding der de kunne lese og forberede seg på disse. Hvis det var noen spørsmål som de ikke ville svare på så unngikk vi disse! Alle skulle se på meg under intervjuet og ha en liten kort presentasjon med navn, alder og yrke/studie. Slik at det kom frem at vi hadde mange forskjellige folk i ulike alder og utdanning, noe som er med på å forme besvarelsene til spørsmålene. NBC ville også at jeg skulle intervjues en gang, og jeg sa navne mitt, alderen og at jeg var med i Miss Universe konkurransen (istedenfor at jeg studere på sonans) Hva er egentlig studiekompetanse på engelsk anyway? hm.. :P

b2ap3_thumbnail_760733-11-1365176804058.jpg

b2ap3_thumbnail_760733-11-1365176843480.jpg

b2ap3_thumbnail_760733-11-1365176858374.jpg

Skulle ønske jeg tok noen flerre bilder, eller fikk noen til å ta noen flerre. Men jeg var så opptatt at jeg la ikke så mye merke til det. Det viktigste var å få intervjuene bra :)

Håper at de kommer til å bruke så mange av klippene som mulig.. men du vett jo aldri, kanskje de klipper bort alt sammen ;) Det hadde i så fall vært kjedelig.. Blir uansett gøy å se hva de kommer til å bruke, og ikke bruke. Tusen takk til alle som stilte opp, dere er topp! :) Og en spesiel takk til Joachim og Rebecca :)

- Christine Frestad

Location (Map)

Stavanger, Norway
Er ikke bare på scenen det er arbeid som må gjøres...
Hva er en Christine Frestad? o.O

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på