fbpx

Mari om å skaffe oppdrag :)

 

b2ap3_thumbnail_mari-betalte-oppdrag.png

Vi har spurt Mari Chauhan Ekeløf som nylig vant Miss Universe Norway om ekspertråd og inspirasjon til nye utøvere i 2014. Rådene kommer i flere blogger ut over høsten og vinteren. Først blogg handler om å skaffe oppdrag som bildene over viser.

 

Mari hadde nylig flyttet til Oslo uten noe særlig nettverk i byen. Hun ble kontaktet av en dame på restauranten hun jobbet, som anbefalte Mari å bli modell og prøve seg på Miss Universe Norway. Hun var en av de som meldte seg på konkurransen helt på tampen. Med et slikt utgangspunkt, hvordan klarte du å skaffe så mange oppdrag?

 

Jo, forteller Mari. Jeg brukte mest tid på å skaffe sponsorer ved å bruke det lille nettverket jeg hadde blitt kjent med de få månedene jeg hadde bodd i Oslo. Ved å ringe kontaktene og følge opp med spørsmål om spons, så utvidet jeg nettverket. Så spurte jeg om de kunne anbefale andre personer å kontakte. Personer og selskaper som ville hjelpe meg videre. På den måten spredde jeg min interesse for å være med på aktiviteter.

 

Ting skjedde raskt og skritt for skritt. Jeg ble invitert til å være med på musikkvideo. Etter kontakt med Rolf-Ørjan Høgset fikk vi laget videopresentasjon av meg som Miss Universe-utøver med Evelyn og Silje som hjalp til med makeup. Ideen fant jeg på selv. Hadde lyst å fremstå som uten om det vanlige. Tørre å vise fram den jeg er, og tone litt ned dette med skjønnhet. Spille på de sterke kvalitetene jeg har med trening og positivitet.

 

Vi la merke til at Mari fikk stadig flere sponsorer. Det ballet på seg med frisører, hudpleie, makup og slike ting. Mari forteller at det gjorde hun tryggere og tryggere. På den måten gikk hun igang med betalte oppdrag.

 

Første var med Åse Strand som har kronprinsesse Mette-Marit som kunde. Fotograf Charles tok kontakt med Mari gjennom sjefen på jobben. Jeg skrev til han, og fortalte at jeg var interessert i et oppdrag, da han framstår som veldig flink. Han kom tilbake med et forslag om å være fotomodell for noen av hattene til Åse Strand, kvelden før oppdraget. Det var den nye kolleksjonen der bilder ble brukt på Internett og i markedsføring.

 

Neste oppdrag var for Fighter Sport. De hadde allerede sponset meg med tøy i presentasjonsvideoen og treningskort til treningsstudioene de driver rundt i Norge. Vi fikk tatt noen tøffe bilder som brukes i reklame i butikkene deres.

 

Så kommer oppdraget for VAP. De har en ny kleskolleksjon som skal ut i 2014. Det er hemmelig før lanseringen selvfølgelig  men her blir det spennende lansering av merket som heter Royal Flush. Følg med sier jeg.

 

Det mest kunstneriske oppdraget er for Monarkiet Kaffe og Bar. Kaffe-baren har en nydelig barokk stil. Eierne er veldig opptatt av at det ser fint ut, så de bruker mye tid på detaljer og stil. En kunstfotograf har tatt bilder av meg som gresk gudinne der jeg står omgitt av engler. Bildet blir blåst opp i stor størrelse, og blir hengt opp i stor gullramme. Dette blir stilig.

 

En annen kontakt jeg ble kjent med gjennom jobben er Sentrum Tannlege. De hadde behov for et nytt bilde å presentere bedriften til kundene med slagordet: Tannbehandling for dagens livsstil ...

 

BYAS er et selskap som selger biomedisinske produkter. Det er maskiner og kremer som på naturlig måte stimulerer kroppens kretsløp. Cellene blir stimulert. De var veldig interessert å bruke meg som modell i sin nylansering i Norge. De syntes Miss Universe passet perfekt da det er kvalitet i varemerket. De bruker bildene på plakater i butikker og messer, på nettet, i magasiner og avisreklame.

 

Her var det mye oppdrag de siste månedene før finalen. De kan ikke være flere nå, spør vi? Ja, ler Mari. Jeg må jo nevne Bad og Rom VVS. En i nettverket jeg har bygd opp leder et selskap som jobber med varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk. Han ønsket å lage en morsom bildeserie som skal promotere selskapet på nettet og i en kalender. Vi tok morsomme bilder i tøffe yrkesklær med snekkerbukse og slike ting, foran firmabilen. 

 

Det har vært veldig morsomt å interessant og jeg har lært mye, sier Mari. Spesielt er det bra, siden jeg er ganske ny i modellfaget. Det å prøve forskjellige typer oppdrag, og det har vært veldig forskjellig. Fra elegant til å være hard og tøff. Har forsøkt å få fram alle mulige typer i oppdragene. Det er morsomt, noe jeg absolutt håper jeg får gjøre igjen.

 

Pressekonferanse i Bangkok for Miss Grand
Eventyrlig finale
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på