fbpx

Menneskehandel i Norge

Hei alle sammen!

 

Menneskehandel innebærer grove brudd på menneskerettighetene og er forbudt i Norge. Det er vår tids slaveri.

Menneskehandel er noe som påvirker hele samfunnet. I Norge kan det skje i offentligheten, private hjem og på arbeidsplasser. Dette utføres av både enkeltpersoner og noe mer organiserte grupper.

Det er de mest sårbare i samfunnet som blir utnyttet gjennom menneskehandel. Ofrene er ofte i en livssituasjon der de har få muligheter. Det å havne i en livssituasjon med få muligheter kan f.eks. skyldes gjeld og manglende tilgang på utdanning. Dette bruker de kriminelle mot dem og lover dem blant annet bedre inntekter. Trusler mot offerets familie skjer ofte også.

Her utnyttes sårbare mennesker ettersom de rett og slett ikke har noen bedre alternativer.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 I Norge er de slik at den som ved vold, trusler, misbruk av sårbar situasjon eller annen utilbørlig atferd utnytter en person til eller som forleder en person til å la seg brukte til slike formål, kan straffes med fengsel inntil 5 år. Denne definisjonen står i straffeloven § 224.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Informasjon angående menneskehandel er mangelfull her i Norge. Dette er fordi det er noe som er vanskelig å oppdage derfor er det ganske sikkert at en står ovenfor store mørketall over antallet som er offer for menneskehandel.

Dersom du vet om mulig menneskehandel send tips til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For lite kunnskap om moderne slaveri - Misjonskirken Norge

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Ingen mennesker skal ha en prislapp!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

 

Er fremdeles mulig å stemme på meg! Stemming er kun åpen i 5 dager til! Hver eneste stemme teller så enormt mye og jeg setter så utrolig stor pris på dem! Du kan stemme så mange ganger du vil.

SMS: MISSU 3 til 1963

(20kr pr stemme)

 

Klem Andrea Nicole <3

Ps: Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Video i praksis (overraskelse)
Fotoshoot del 1!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på