fbpx

Når man gjør inntrykk!

Hei dere! 

Et av de største målene jeg har hatt med min deltagelse i Miss Norway, og en stor del av grunnen til at jeg ønsket å delta i denne konkurransen, har vært at jeg har en historie og en erfaring jeg lenge har ønsket å bruke til noe positivt for andre. 

Foto: Anette Schive

Jeg har alltid følt at jeg har hatt et budskap og noe å si, men ikke den rette plattformen til å dele det. Gjennom Miss Norway har jeg derimot fått den plattformen og muligheten til å nå ut. Da jeg selv som 17-åring ble rammet av den kroniske sykdommen MS, hadde ikke jeg noen å se opp til som var åpen om sin historie, både på godt og vondt, og som også viste at selv med en slik sykdom kan man leve et veldig bra liv. Jeg har derfor villet være denne personen for andre!

Dette har derfor vært en stor del av fokuset mitt i Miss Norway, og det har resultert i utallige tilbakemeldinger fra kjente og ukjente om at min åpenhet, på en eller annen måte har hjulpet, inspirert eller motivert de!

I dag fikk jeg tilsendt et innlegg fra en av journalistene jeg har hatt kontakt med i forbindelse med min deltagelse, og jeg må ærlig si at jeg ble utrolig rørt over det han skrev. Innlegget reflekterer rundt min åpenhet, og hvordan det har gjort inntrykk på han!

Det er en helt spesiell og unik følelse når man får vite at man har gjort et slik inntrykk på noen, og selvom det noen ganger kan være skummelt å være åpen om sårbare sider, er det så utrolig verdt det når man ser hva det kan gjøre for andre mennesker!

Foto: Daniel Millan, Innlegg: Daniel Deniazi (trykk på bilde for å komme til innlegget)

Jeg linker til innlegget til Daniel Deniazi her, og jeg håper virkelig dere alle vil lese det! Det er utrolig bra skrevet og det er virkelig en stor ære for meg å bli hyllet på denne måten! 

Finalen er nå rett rundt hjørnet, og dette er virkelig en enorm motivasjon til å fortsette å stå på, så godt jeg kan den siste uken, men selvfølgelig også utover konkurransen, og hvis jeg skulle være så heldig å få æren av å vinne tittelen som Miss Norway 2020! 

__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemme teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Fotoshoot del 1!
My passion, my pride, my hapiness.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på