fbpx

Min første shoot

Hei alle sammen. På mandag hadde jeg min aller første photoshoot med flinke @rayofnorway på insta. Det var en veldig spennende opplevelse, og jeg lærte veldig mye. Jeg fikk kjempebra bilder og jeg synst det var helt supert. 

Jeg har i tillegg til denne bloggen en youtubekanal så derfor har jeg valgt å ta dere med på shooten i film. Youtube kanalen min er nett som min egen videodagbok og jeg synst det er kjemekjekt å drive litt med det på siden, og det at jeg har fått masse positiv respons hjelper mye på.

Her er videoen:

https://youtu.be/6G8ueAqnEtM

 

Jeg gleder meg veldig til neste photoshoot, og ikke minst det å lage en presentasjonsvideo til konkurransen. Jeg føler jeg lærer mye om meg selv og andre ved å drive med youtube, og jeg håper det er noe jeg kan få godt til videre. Resten av uken har jeg bare fokusert på det å lære å gå i 12 cm heler og treningen min. Jeg har aldri helt fått til å gå i heler, men jeg satser på at jeg får dreisen på det til slutt. 

 

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

abboner gjerne på youtuben min, og ha en fin uke videre. 

- Noora

Frivillig trend
Så utrolig gøy!!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på