fbpx

Frivillig trend

Hei kjære lesere<3

Jeg har sett litt i det siste på frivillige organisasjoner sine hjemmesider, for å sjekke hvilke aktiviteter som kan være noe for meg. Da jeg gikk inn på Kirkens Bymisjon så jeg at de har startet en ny trend, som handler om å strikke et sjef som skal brukes til å symbolisere et varmere samfunn.

Jeg har nå meldt meg inn som frivillig for å bli med på også andre aktiviteter, hvor jeg kan være med å bidra til å gi mennesker omsorg og varme. Nå venter jeg kun på svar tilbake fra organisasjon <3

Garnet koster 49kr per nøste, og det vanlige er å bruke 4-5 nøster pr skjerf. Jeg kjøpte fire nøster på Europris, hvor de var plassert svært synlig som gjorde de lett å finne.

For hvert nøste du kjøper går det 5 kroner til Kirkens Bymisjon, det blir ganske mye etter hvert hvis mange bidrar. Oppskriften på skjerfet er superenkelt, og står på andre siden av emballasjen.  

Grunnen til at Kirkens Bymisjon har begynt med denne aktiviteten er for å varme andre mennesker både fysisk og psykisk. 1. november skal organisasjonen dele ut oransje skjerf til de som fryser og minne folket om at det fins mennesker i byen som trenger varme, omsorg og kjærlighet. 

Jeg er enda ikke ferdig med skjerfet, men har kommet på god vei. Som bildene viser er ikke skjerfet perfekt, da det har oppstått noen hull. Jeg er ikke selv så god til å strikke, men kanskje dette er en motivasjon til dere, om at skjerfet ikke behøver å bli perfekt. Jeg tror jeg blir veldig fornøyd med sluttresultatet, og dette vil øke min mestringsfølelse.

Ønsker du å strikke et oransje skjerf kan du ta bilde og tagge med #oransjeskjerf, #etvarmeresamfunn og #Kirkensbymisjon.

Skjerfet kan du velge å bruke selv eller gi det til noen du tror trenger det<3 

Gjerne tagg meg @sunniva3 på Instagram om du har blitt inspirert via bloggen min til å strikke dette skjerfet <3

 

 

Ønsker du eller noen du kjenner å samarbeide med meg, send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

 

 

Bli kjent med meg
Min første shoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på