fbpx

Min hjertesak er mennesker

mezobl2

Det å finne en sak vi brenner for kan være vanskelig, og det er gjerne ikke noe vi tenker over hver dag. Jeg personlig måtte gå inn i meg selv og tenke hva er det jeg VIRKELIG brenner for. For det har seg slik at vi bryr oss om mye, men når det er ett tema som treffer deg bare det blir tatt opp på gaten, da vet du du har funnet din hjertesak.

Min hjertesak er mennesker. Jeg snakker selvfølgelig ikke om mennesker generelt, men det å behandle mennesker som mennesker. For det har seg slik at alle mennesker er lik. Vi er bygget opp likt, med de samme fysiologiske behovene, dette gjelder uansett hva vi tror på, hvor gammel vi er, hvilken etnisk bakgrunn vi har osv. Vi trenger mat, og kjærlighet, vi trenger trygghet og tilhørighet. Ingen fortjener å miste dette.

Min kampsak er å la alle leve. For det å leve er ikke å overleve. Jeg ønsker at alle skal bli sett på som likeverdig, alle skal føle seg sett, og føle de har tilhørighet i vårt samfunn. Fordi det er viktig, det med tilhørighet, å føle at vi er noe for noen, vi er en del av noe større enn seg selv. Dette er noe alle mennesker fortjener.

- I mitt arbeid ser jeg mennesker. Jeg ser mennesker for den de er. For alle fortjener å bli sett, både jeg og du. 

- I mitt arbeid gir jeg mat til mennesker. Det er nemlig ikke alle som har stor tilgang til mat, selv i Norges land.

- I mitt arbeid gir jeg mennesker trygghet. Ett sted å gå til, eller noen å snakke med.

- I mitt arbeid gir jeg mennesker livsglede. Det skal nemlig så lite til å forandre ett annet menneske sitt liv. 

Jeg er liten, men jeg føler meg stor i samfunnet når jeg ser hvor mye forskjell jeg som person kan gjøre alene. En liten innsats kan redde liv, det kan gi livsglede eller trygghet. 

.. I mitt arbeid gjør jeg en forskjell. Det er jeg stolt av.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg ser at du venter
Jeg tar en pause
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på