fbpx

Min hjertesak: Stopp Mobbingen!

Min hjertesak: Stopp Mobbingen!

I dag har jeg vært på møte med Tore Sveum som er leder for den utrolige organisasjonen Stopp Mobbingen. Organisasjonen startet som et facebook engasjement i 2009, men oppdaget fort at det falt en stor interesse for dette temaet og pågangen var så stor at de i 2010 startet opp som en bedrift. Med mange års erfaring har foreningen som mål å få stopp på mobbingen som skjer rundt om.

Det er ufattelig mange barn og unge som blir mobbet både på skolen, på vei hjem fra skolen og ikke minst på nettet. Problemet er blitt så stort, og dessverre er det noe alt for få tar tak i og bryr seg om. Derfor mener jeg "Stopp Mibbingen" fortjener en stor takk og en slående applaus. De jobber nå med å nå ut til flest mulig ved å holde foredrag på skoler, og de prøver nå å etablere fylkesvise avdelinger, slik at det kan jobbes lokalt i fylker opp mot foreldre/skoler og pedagoger m.fl. slik at opplæringsloven §9a blir en lov som følges opp av skolene. 

Det er dessverre altfor mange triste hendelser der ute som organisasjonen ikke får fatt på før problemet har tatt overhånd. Uttalige barn lider under mobbing, og ikke alle klarer seg. Derfor er det viktig med bistand til slike organisasjoner som prøver å gjøre en forskjell. 

Med min uehldige opplevelse som mobbeoffer i ung alder, skal jeg nå i et samarbeid med "Stopp Mobbingen" reise rundt på skoler og holde foredrag om nettopp dette. Og jeg håper av hele mitt hjerte at jeg kan gjøre en forskjell i barns liv. Dette gir meg også store erfaringer med tanke på studie jeg nå går (spesialpedagogikk) som omhandler vanskeligstilte barn på skoler rundt om. 

Om du kjenner noen som blir mobbet eller trenger hjelp, ta gjerne kontakt med meg på mai: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller direkte til foreningen, så kan vi hjelpe deg! 

Ja nå er det mye som skjer!!
Fotoshoots, Oslo, Tjøme
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på