fbpx

Fotoshoots, Oslo, Tjøme

Fotoshoots, Oslo, Tjøme

Den siste veka har eg hatt mykje på agendaen og dagane har vert langt ifrå kjedelige. Eg har vert så heldig å komme i kontakt med fleire fotografar som har vert villige til å bruke litt av tida si til å ha forskjellige fotoshoots med meg. Eg har lært så utrulig mykje og ikkje minst følt framgong i konkurransen.

 

b2ap3_thumbnail_1240661_4726275534669_1025049362_n.jpg

Fotograf: Piper Canphoto i Oslo

 

Har også vert på mange dagsturar rundt omkring i og utanfor Oslo den veka eg var der. Asker, Lysaker og Sofiaparken er nokre nevneverdige plassar med ein viss sjarm. Men den vakraste plassen var på Tjøme ved verdens ende litt utanfor Tønsberg. For ein nydelig og inspirerande plass! Til alle som ikkje har besøkt verdens ende burde virkelig ta seg ein tur, det er virkelig ein av Norges skattar. 

 

b2ap3_thumbnail_1000-ved-verdens-ende.jpg

 

 

 

 

Min hjertesak: Stopp Mobbingen!
My busy day!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på