fbpx

Min morgenrutine! Få en positiv start på dagen.

God dag alle!

Så hvis dere har fulgt meg på Instagram, så har dere kanskje sett at jeg har postet litt om mine morgen ritualer. Jeg er overbevist om at hvis vi starter dagen på en bra måte, så blir dagen positiv. Jeg har tenkt til å fortelle dere litt om hva jeg gjør. Som gir meg både energi og en positiv innstilling for dagen. 

De fleste dager står jeg opp rundt kl 8:10. Jeg bruker egentlig ikke lang tid på å våkne om morgenen. Noe som kommer godt med om man har det travelt. Så noe av det første jeg gjør, er å gå på badet og rense ansiktet med en god ansiktsrens. Slik kan jeg både passe på huden min og våkne ordentlig opp. Jeg synes det er utrolig viktig å prioritere en god hudpleierutine. Spesielt om man bruker mye sminke. 

Etter dette pleier jeg å kle på meg i full fart. Som regel treningsklær, ettersom første punkt på dagsorden er gymmen.

Og her kommer et godt tips! Kickstart fordøyelsessystemet med en kopp lunken/varmt vann og noen spiseskjeer sitronsaft før du spiser mat! Dette hjelper magen å komme i gang. Om du er litt som meg, og har det travelt, så kan du også ta et glass vann eller saft. Men prøv å få til varmt vann med sitron i hvert fall noen morgener i uken.  (Husk å kok vannet, og ikke bare bruke lunket vann rett fra springen). Jeg er egentlig ikke god på å få i meg frokost tidlig på morgenen. Så vanligvis tar jeg bare en banan eller det jeg har liggende hjemme av frukt. 

Så rundt klokken 8:45 er både jeg og samboeren på tur ut døren. Jeg pleier å sitte på med han til sentrum. Og derfra går jeg innom en kafé og henter med meg morgenkaffen ( alltid i en gjenbrukskopp). Dagen blir alltid litt bedre etter en kopp eller to. 

på vei til gymmen hører jeg alltid på affirmations. Dette føler jeg er den viktigste delen av min morgen. Og jeg føler meg alltid mer motivert etterpå. Jeg startet å høre på affirmations for et år siden etter å ha lest boken The secret. Som handlet om Law of Attraction. Jeg kan ærlig si at det endret livet mitt. Om man ikke helt vet hvor man skal starte, så er det mange gode spillelister på Spotify med affirmations. Jeg legger ved en lenke til min personlige favoritt. Spotify Spilleliste med Law of attraction

Affirmations har lært meg å fokusere på de viktige aspektene i livet. Og det har hjulpet meg å håndtere både opp og nedturer bedre. Andre ting jeg har blitt bedre på det siste året er både å være mer takknemlig, og bruke tiden mer fornuftig.  

De fleste av oss bruker telefonen hyppig i løpet av dagen. Og i mange tilfeller er avhengig av den også i jobbsammenheng. Så naturligvis sitter vi mer på den enn før. Men jeg prøver å være bevist på å ikke starte dagen med å scrolle på telefonen. Og føler det er viktig å bruke morgenen på å samle tankene og meditere. Så jeg er ikke på Instagram, Facebook etc før jeg har kommet meg ut døren. Og føler det har hjulpet meg med å starte dagen raskere, samt være mer produktiv på morgenkvisten.

 Xx

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Jentetur til byen og bananutdeling
Ny Lommevenn!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på