fbpx

Miss Norway, wow!

Kjære lesere, venner og familie: Jeg hadde aldri trodd at jeg noensinne skulle ha motet til å melde meg på en slik konkurranse. Jeg mener, hallo, meg? Lille meg! Jeg er hverken motedronning eller skolens mest populære. Jeg er bare en nerd med sans for mote, interesse for sminke og lidenskap for livet. Ja, livet. Jeg elsker å leve! Jeg elsker å prøve nye ting, kaste meg ut i nye utfordringer og være spontan. Du vet jo aldri riktig hvem du er og hva du faktisk vil, dersom du aldri prøver noe som helst. Gjennom mine (korte) 18 år, har jeg prøvd ut alt fra ballett til fotball og klatring. Noe falt mer i smak enn andre ting. For eksempel, likte jeg ballett og dans generelt mye bedre enn fotball. Altså, lærte jeg noe om meg selv.

For ett og et halvt år siden bestemte jeg meg for å gå en annen vei enn hva folk flest velger: Jeg valgte å begynne på internasjonal linje (IB-linjen). Denne linjen er kanskje en av de tøffeste linjene på norsk skole! Den er beinhard. For å være ærlig så har jeg, ved flere anledninger, vurdert å droppe ut. Men på et eller annet vis har jeg alltid overtalt meg selv til å bli. Hvorfor? Fordi jeg gir ikke opp. Når jeg har begynt med noe, ønsker jeg å fullføre det. Dessuten, kommer man så mye lenger i livet dersom man ikke gir opp. Noen ganger må man bare bite tennene sammen og fortsette.

Å bite tennene sammen og fortsette, er noe jeg har gjort hele livet mitt. Til og med i de dystre stundene. Som for eksempel da jeg slet med mobbing på barneskolen, eller da jeg slet med foreldrene mine sin skillsmisse og en stadig synkende selvtillit. Når jeg ser tilbake på slike øyeblikk, innser jeg faktisk hvor langt jeg er kommet i livet - men også hvor langt jeg har igjen å gå. Jeg har mange drømmer og ønsker (i likhet med de fleste på min alder), og jeg har satt meg som mål å oppfylle så mange jeg klarer.

En av disse drømmene er å delta i Miss Norway, så da blir det bare å gire på!

Foto: Privat

- Jennifer Maria Forfang

Oslo i dag!
Byen min- en by full av historier og gamle minner!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på