fbpx

Evig dilemma

Hei alle sammen! Jeg håper det går bra med dere alle ❤

For tiden så går jeg gjennom et skikkelig dilemma, som jeg har tenkt fram og tilbake på i flere måneder allerede. Jeg har jo, som noen av dere sikkert vet, barbert av meg håret 2 ganger før, rett og slett fordi jeg har vært så lei av håret og arbeidet bak det og gudene vet hva, og det har vært så sinnsykt befriende og deilig! Nå står jeg derimot i en situasjon der jeg vurderer å bare ta alt håret igjen, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre - på den ene siden så ønsker jeg meg hår ned til rumpa og å kunne slenge på det og bare ha langt hår, samtidig som jeg nærmest craver å slippe det - jeg mener, what to do?

Så er det jo positive og negative sider ved begge deler; langt hår krever mye arbeid, mye vasking, men du kan variere mye mer, og du kan gjemme deg bak det på dårlige dager. Kort hår derimot, krever nada arbeid, trengs bare vaskes en sjelden gang og du er alltid klar på 1 minutt - men! du har ingenting å gjemme deg bak, og hvis du plutselig angrer, så tar det laaang tid før du er tilbake til der du var.

Når det kommer til de tidligere gangene, har jeg faktisk aldri angret på at jeg har gjort det, men jeg har angret i den forstand at den gro-ut-håret-igjen-fasen varer så sinnsykt lenge, så vel som at du må gjennom skikkelig mange stygge faser (eller er det bare jeg som ikke får det til å funke...?) før det er langt igjen.

Hmmm, jeg står og tenker veldig fram og tilbake - vi får se om jeg bare gjør det en dag, eller om jeg heller gror ut det jeg har! Jeg legger uansett ved noen bilder av meg med pinkort hår, i håp om at noen av dere kan hjelpe meg med å bestemme meg haha ❤

Ellers håper jeg dere har en superrrrfin lørdag, og så snakkes vi snart!

❤ klem!

Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en mail på; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så svarer jeg så fort jeg kan! Om du er nysgjerrig på reisen min i Miss Norway, er du mer enn hjertelig velkommen til å følge med både her på bloggen, på Instagram og Facebook! Der vil jeg fortløpende legge ut oppdateringer! Ellers så er du mer enn velkommen til å ta kontakt om du har spørsmål, tilbakemeldinger, eller bare har noe på hjertet!<33

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Self-Care Sunday
Miss Universe kjolene er klare!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på