fbpx

Miss Universe Norway 2018

Det er en liten stund siden jeg vant Miss Norway 2018, som betyr at jeg får representere Norge i Miss Universe. Den første uken har vært mer enn jeg noen gang kunne ønsket meg. Det har vært veldig mye å gjøre både før og etter finalen, men det har vært minnerik opplevelse. 

Hele finaledagen gikk i å være med de andre jentene og forberede oss til kvelden. Vi startet morgenen med å øve hele koreografien vår med coachen vår Klara, som var rett og slett helt super hele dagen. Hun fikk meg til å slappe av, og passet på at vi skulle få i oss nok mat og drikke. Og jeg syns det var veldig viktig for alle sammen å kunne snakke sammen og senke litt skuldrene før alle gjestene kom til Åpen Scene. Jeg var virkelig klar til å vise alle hva jeg har jobbet med dette året. 

Det tøffeste jeg syns gjennom hele finalen var å tale foran alle sammen om hjertesaken min. Det som står hjertet mitt nærmest er Kreftforeningen og det viktige arbeidet de gjør gjennom forskningen. Jeg mistet selv min mor da jeg var 4 år gammel. Jeg fikk oppleve noe av det verste et barn kan oppleve og som jeg aldri kommer til å glemme. Det sitter som sår i hjertet og i sjelen. Liten jente – med en altfor tøff opplevelse. Mamma døde! Hun som skulle passe på meg og lede meg inn i voksenlivet. Og det føles som at jeg som skjør 4 åring kanskje ikke helt klarte å takle den sorgen som jeg måtte stå ovenfor den gang. Derfor er Kreftforeningen og dens arbeid blitt viktig for meg. 

Det her har vært ett av mine lykkeligste øyeblikk gjennom livet mitt, og høre navnet mitt bli ropt ut som vinner av Miss Universe Norway. Det er en følelse som er så vanskelig å beskrive. Jeg ble så glad! Mens jeg sto der å mottok både blomster, sash og krone så hører jeg mine nærmeste rope og juble. For en herlig følelse!

Jeg vil takke alle gratulasjoner jeg har fått, og det setter jeg utrolig stor pris på. Det er så mye spennende i vente og jeg gleder meg til å oppdatere dere videre. Det her er starten på min reise til Miss Universe!

Bilder fra finalen: Daniel Millan

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Påmelding Miss Norway 2019
Mitt år som Miss Universe Norway 2017
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på