fbpx

Miss World Norway 2018

DSC_5125

Inneholder annonser.
Bare det å skrive overskriften er enda uvirkelig. Nå har det gått en uke siden jeg ble kronet som Miss World Norway 2018, og den første uken har vært mer enn jeg noen gang kunne ønsket meg. Det har vært mye å gjøre både før og etter finalen, men jeg tenkte jeg gjerne kunne fortelle dere litt mer om det som er den mest fantastiske og minnerike dagen i mitt liv. 

Forberedelsene til finalen:
Det var mye å gjøre før finalen, men jeg var veldig heldig som hadde ett fantastisk team som hjalp meg hele veien. Både klær, sko, negler, vipper, hårklipp og så mye annet måtte være klart til finalen.

Det var veldig fint kunne fikse negler og vipper hos WellMed før finalen ettersom de har en veldig rolig og avslappende salong, så jeg fikk tid til å samle tanker dagene før finalen (og ikke minst sove litt da jeg tok vipper, hehe). Ikke bare fikk jeg slappet av, men jeg fikk også nydelige vipper og nelger. 


Når det kom til antrekk var det mye frem og tilbake hva jeg skulle ha til hverdags antrekk. Jeg ønsket å finne noe unikt, men som enda var min stil. Jeg var så heldig at jeg fikk hjelp av inistyle til å trikse sammen dette søte antrekket ved at jeg fant meg dette fine skjørtet hos dem, og jeg følte det passet meg og min stil helt utmerket. Tusen takk! 

Lørdag 28. Juli stod jeg på scenen med 7 andre nydelige jenter. Vi begynte finaledagen halv 9 om morningen, og allerede klokken 9 var vi i gang med øvinger, hår, sminke og annet som måtte fikses. Jeg følte ikke det tok 2 sekunder engang før sminkøren fortalte meg at klokken var passert ett, og jeg innså hvor fort finale dagen egentlig gikk. 

Hele dagen gikk i å være med de andre jentene og øve egentlig, men jeg synes det var mest viktig å ta seg tid til de andre deltakerene da dette var slutten på ett helt fantastisk år og samhold, selvom vi enda har kontakt og kan møtes. Da klokken slo 7 kjente jeg alle nervene samtidig, men jeg var så klar for å vise alle hva jeg har jobbet med dette året og vise hvor mye man faktisk kan få til på ett år. 

Da showet var i gang koste jeg meg så mye på scenen, og jeg gledet meg alltid til det var min tur. Bak scenen ble jeg fort litt ivrig på å komme meg utpå igjen, så jeg klarte å rive kjolen min i stykker, men det løste seg utmerket med det flotte teamet vi hadde som hjalp meg. 

Det jeg husker aller best fra finaledagen er rett før vi skulle ut på scenen og jeg satt i vinduet med to andre deltakere mens vi snakket om hvor fantastisk året hadde vært, og våre fremtidsplaner dersom vi vant eller ikke vant. I de minuttene mistet jeg alle nerver, og det var den beste avslutningen jeg kunne ha på konkurransen

... trodde jeg. Vi stod på linje og hørte navn etter navn bli ropt opp, og jeg ble ingen runner up i år. Så når det var tid for å høre årets vinnere kom navnet mitt, og den lykkefølelsen jeg kjente da var helt ubeskrivelig. Jeg gikk frem på scenen og jeg kan ikke huske hva jeg følte for det var så fint. Familie, venner og andre jublet. Jeg gråt, og jeg kan nok sette det på listen over ett av mine lykkeligste øyeblikk gjennom livet mitt. 

Tiden etter finalen:
Etter finalen har tiden gått i presse og svare på gratulasjoner, samt møter og planlegging. Det er mye spennende i vente og jeg gleder meg masse til å oppdatere dere videre. Tusen takk for alle gratulasjoner, dere har vært og er fantastisk. Dette er slutten på min reise som Miss Norway finalist, men starten på min reise som Miss World Norway. 

Bildene fra finaledagen er tatt av Daniel Millan. Forsidebilde er tatt av Max Igland

Mitt år som Miss Universe Norway 2017
Vinnere Miss Norway 2018
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på