fbpx

Missekurs og åpnet en dør til min hjertesak

Hei <3

Idag så har jeg vært på missekurs. Det var utrolig lærerikt, og vi fikk masse nyttige tipps av flinkeste Helene Abildsnes som er Miss Norway 2019. Altså for et vakkert menneske😍 Hun fortalte oss om sin reise i Miss Norway og Miss Universe, og jeg ble kjempe motivert. Dette har jeg også lyst til å oppleve❤️

Mot slutten av møtet så delte jeg min hjertesak til jentene, det var noe jeg hadde gruet meg litt til. Jeg synes det var skummelt at alle så på meg mens jeg snakket om en sak som jeg virkelig brenner for, men samtidig er så nært. Jeg har lyst til å formidle min historie, min kunnskap og videreformidle en sak som skjer alt for ofte. Når vi la på møtet så begynte jeg å gråte. Ikke fordi jeg var lei meg, men fordi jeg var så stolt av meg selv! Litt redd, men mest stolt! det må vel være lov å si ☺️ Og takk til mine kjære Misse -venner som har sendt meg meldinger og støttet meg ❤️ wow! dere gjør det lettere.

Jeg er ikke helt klar enda for å skrive om det, da jeg vil være helt sikker på hvordan jeg ønsker å formidle det ❤️ Håper dere er tolmodige med meg. 

Klem 

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Innspilling
Weekend kurs
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på