fbpx

Mitt misse eventyr fra start til slutt!

Hei alle sammen!

Det er helt utrolig å tenke på at det kun er tre dager til finalen i Miss Norway! Tiden har gått fort, og det føles virkelig ikke som om det er over åtte måneder siden dette fantastiske eventyret begynte. Jeg har lært meg selv å kjenne på en ny måte, fått muligheten til å jobbe med talentfulle mennesker, blitt mer selvsikker og ikke minst har dette åpnet mange dører for meg videre.

Uansett hvordan dette ender er jeg takknemlig for å ha vært en del av denne reisen, og for alle muligheter det har gitt meg.

 

FØRSTE KURS

Før det første kurset 16 januar var jeg utrolig nervøs. Vi var mange håpefulle jenter da vi satte oss ned for å høre på hva vi hadde begitt oss ut på og hva som skulle til for å gå videre hele veien til finalen.

CATWALK KURS

Catwalk kurset i februar var valgfritt for semi-finalistene. Jeg valgte å melde meg på for å få et fortrinn dersom jeg skulle være en av de som kom gjennom nåløyet og skulle få stille i en eventuell finale. Dette er jeg i dag veldig glad for at jeg gjorde. Vi ble instruert av Martine Rødseth og fikk masse gode tips og triks som jeg har tatt med meg videre.


Foto: Knut Yrvin

 

FRIVILLIG ARBEID

Tidlig meldte jeg meg inn i Røde Kors Ullensaker, hvor jeg har deltatt på to kurs. Etter sommeren er planen å ta ferdig kursene slik at jeg kan bli besøksvenn. 

Jeg har også hatt et samarbeid med Røde Kors Ringsaker, med fokus på flykningearbeid. Det har gitt meg mye, og jeg vet jeg kommer til å fortsette med dette også etter konkurransen om tiden strekker til.

I tillegg til dette har jeg fått lov å jobbe som frivillig på Moelv fritidsklubb under deres arrangementer. Dette har også vært veldig fint, og jeg er glad jeg har fått være med å bidra.

 

PRESSEOPPSLAG

Det har vært mange avisartikler i lokalavisene rundt Mjøsa og i lokalavisa på Jessheim. Alle har blitt publisert på nett og blitt trykket i papirutgaven. Artiklene har ført til overveldende tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente. 

 

SPONSORER

Det å skaffe sponsorer har vært en av de største utfordringene. Mange har et negativt syn på skjønnhetskonkurranser og takker derfor blankt nei. 

Tidlig i konkurransen fikk jeg Fixme Hud- og kroppspleie med meg som min første sponsor, og jeg var utrolig glad da jeg fikk et "ja" fra dem. De er en lokal hudpleie salong, som jeg har brukt siden de åpnet i Moelv. Jeg er alltid strålende fornøyd, og har ikke et negativt ord å si om disse supre jentene.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, ble min andre sponsor. Jeg ble veldig glad da jeg fikk et "ja" fra hotellet, og er stolt av å ha de med på laget mitt! Skal man bo på Gardermoen anbefaler jeg på det sterkeste å velge dem som overnattingssted!

FOTOSHOOTS

Fra starten av eventyret og hittil har jeg hatt to fotografer som har fulgt meg. I tillegg har jeg hatt noen små samarbeid utover dette innimellom. Både vellykkede og noen som ikke har gått like bra.

Den første fotografen jeg fikk samarbeide var Tom Sigurdsen. Vi fikk til noen fine bilder som jeg er godt fornøyd med. Spesielt en fotoshoot ute ved Koigen i -20 kuldegrader i vinter var jeg veldig fornøyd med.


Foto: Tom Sigurdsen

 


Foto: Tom Sigurdsen, MUA: Fixme hud-og kroppspleie, Hår: IS Frisørene.

 

I februar kom jeg i kontakt med fotograf Are Simensen. Samarbeidet vårt har fungert veldig bra, og jeg er alltid kjempe fornøyd med bildene vi får til. Are lagde også presentasjonsvideoen min i forvei av finalen. Jeg håper på å fortsette det gode samarbeidet også etter endt finale.

 


Foto: Are Simensen, MUA: Fixme hud-og kroppspleie


Foto: Are Simensen, MUA: Fixme hud-og kroppspleie

 

BEAUTY CAMP

Siste steg før finalen var beauty camp i Oslo 25 juni. Her møttes alle finalistene en gang for alle, og vi hadde en slitsom, lærerik og morsom dag sammen med Martine Rødseth og Klara Szalai som coachet oss gjennom dagen. Etter mange timer øving avsluttet vi dagen med en fantastisk tre-retters middag. Jeg gleder meg til å møte alle disse herlige jentene igjen på lørdag!


Foto: Armand Dommer

 

Tusen takk igjen for all støtte hittil i konkurransen! Det er fortsatt mulig å stemme frem til lørdag; Send MISSU 2 til 1963 om du ønsker å hjelpe meg helt i mål!

 

 

5 presseoppslag + finale prøving av kjolen.
Artikkel i Stavanger Aftenblad
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på