fbpx

Alt fra smått til stort!

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et hotell med hovedfokus på kurs, konferanse og møter. Det som gjør hotellet til den perfekte destinasjonen for et landsmøte eller en helgekonferanse må være lokasjonen. Det ligger 6 minutter fra Oslo Lufthavn, og 19 minutter fra Oslo sentralstasjon. Hotellet har 45 fleksible møterom med kapasitet til opptil 8000 personer, og 432 overnattingsrom.

 
Hotellet tilbyr lokaler til mer enn kurs og konferanser. De tilbyr lokaler og menyer som passer til konfirmasjon, jubileum og barnedåp også! De er behjelpelig med å skreddersy meny og tilpasse lokalet perfekt til din anledning.
 
 
I Desember arrangeres julebord i  kongressenteret The Qube, som har direkte overgang til hotellet. 
Dette er et tilbud som passer like godt om dere er en stor eller liten bedrift som arrangerer julebord, en vennegjeng som ønsker en hyggelig start på juletiden eller om du kun ønsker en hyggelig kveld med bra musikk og godt selskap.  10 desember er det duket for julebord med tema "Norwegian Rock Train". Artistene som står for kveldens underholdning er Atle Pettersen, The Hitmen, Stagedolls og Return!
 
 
For booking eller mer info om julebord, ta kontakt:
Mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf; 63949400
 
 
/Sponset
 
 
1812 Hits

Mitt misse eventyr fra start til slutt!

Hei alle sammen!

Det er helt utrolig å tenke på at det kun er tre dager til finalen i Miss Norway! Tiden har gått fort, og det føles virkelig ikke som om det er over åtte måneder siden dette fantastiske eventyret begynte. Jeg har lært meg selv å kjenne på en ny måte, fått muligheten til å jobbe med talentfulle mennesker, blitt mer selvsikker og ikke minst har dette åpnet mange dører for meg videre.

Uansett hvordan dette ender er jeg takknemlig for å ha vært en del av denne reisen, og for alle muligheter det har gitt meg.

 

FØRSTE KURS

Før det første kurset 16 januar var jeg utrolig nervøs. Vi var mange håpefulle jenter da vi satte oss ned for å høre på hva vi hadde begitt oss ut på og hva som skulle til for å gå videre hele veien til finalen.

CATWALK KURS

Catwalk kurset i februar var valgfritt for semi-finalistene. Jeg valgte å melde meg på for å få et fortrinn dersom jeg skulle være en av de som kom gjennom nåløyet og skulle få stille i en eventuell finale. Dette er jeg i dag veldig glad for at jeg gjorde. Vi ble instruert av Martine Rødseth og fikk masse gode tips og triks som jeg har tatt med meg videre.


Foto: Knut Yrvin

 

FRIVILLIG ARBEID

Tidlig meldte jeg meg inn i Røde Kors Ullensaker, hvor jeg har deltatt på to kurs. Etter sommeren er planen å ta ferdig kursene slik at jeg kan bli besøksvenn. 

Jeg har også hatt et samarbeid med Røde Kors Ringsaker, med fokus på flykningearbeid. Det har gitt meg mye, og jeg vet jeg kommer til å fortsette med dette også etter konkurransen om tiden strekker til.

I tillegg til dette har jeg fått lov å jobbe som frivillig på Moelv fritidsklubb under deres arrangementer. Dette har også vært veldig fint, og jeg er glad jeg har fått være med å bidra.

 

PRESSEOPPSLAG

Det har vært mange avisartikler i lokalavisene rundt Mjøsa og i lokalavisa på Jessheim. Alle har blitt publisert på nett og blitt trykket i papirutgaven. Artiklene har ført til overveldende tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente. 

 

SPONSORER

Det å skaffe sponsorer har vært en av de største utfordringene. Mange har et negativt syn på skjønnhetskonkurranser og takker derfor blankt nei. 

Tidlig i konkurransen fikk jeg Fixme Hud- og kroppspleie med meg som min første sponsor, og jeg var utrolig glad da jeg fikk et "ja" fra dem. De er en lokal hudpleie salong, som jeg har brukt siden de åpnet i Moelv. Jeg er alltid strålende fornøyd, og har ikke et negativt ord å si om disse supre jentene.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, ble min andre sponsor. Jeg ble veldig glad da jeg fikk et "ja" fra hotellet, og er stolt av å ha de med på laget mitt! Skal man bo på Gardermoen anbefaler jeg på det sterkeste å velge dem som overnattingssted!

FOTOSHOOTS

Fra starten av eventyret og hittil har jeg hatt to fotografer som har fulgt meg. I tillegg har jeg hatt noen små samarbeid utover dette innimellom. Både vellykkede og noen som ikke har gått like bra.

Den første fotografen jeg fikk samarbeide var Tom Sigurdsen. Vi fikk til noen fine bilder som jeg er godt fornøyd med. Spesielt en fotoshoot ute ved Koigen i -20 kuldegrader i vinter var jeg veldig fornøyd med.


Foto: Tom Sigurdsen

 


Foto: Tom Sigurdsen, MUA: Fixme hud-og kroppspleie, Hår: IS Frisørene.

 

I februar kom jeg i kontakt med fotograf Are Simensen. Samarbeidet vårt har fungert veldig bra, og jeg er alltid kjempe fornøyd med bildene vi får til. Are lagde også presentasjonsvideoen min i forvei av finalen. Jeg håper på å fortsette det gode samarbeidet også etter endt finale.

 


Foto: Are Simensen, MUA: Fixme hud-og kroppspleie


Foto: Are Simensen, MUA: Fixme hud-og kroppspleie

 

BEAUTY CAMP

Siste steg før finalen var beauty camp i Oslo 25 juni. Her møttes alle finalistene en gang for alle, og vi hadde en slitsom, lærerik og morsom dag sammen med Martine Rødseth og Klara Szalai som coachet oss gjennom dagen. Etter mange timer øving avsluttet vi dagen med en fantastisk tre-retters middag. Jeg gleder meg til å møte alle disse herlige jentene igjen på lørdag!


Foto: Armand Dommer

 

Tusen takk igjen for all støtte hittil i konkurransen! Det er fortsatt mulig å stemme frem til lørdag; Send MISSU 2 til 1963 om du ønsker å hjelpe meg helt i mål!

 

 

2697 Hits

Nytt presseoppslag!

Hei, og god torsdag!

Mandag ble jeg oppringt av GD- Gudbrandsdølen Dagningen, som ønsket å gjøre et intervju med meg! Dette kom ut i Nettavisen samme dag, og i papirutgaven tirsdag. Veldig hyggelig at de ønsker å følge meg på veien mot finalen.
Det har gått opp for meg at finalen kommer med stormskritt, noe som er både spennende og skummelt! Jeg er spent på om alt går som planlagt, spesielt når det gjelder finalekjolen min... Den er fortiden på Hamar, hvor de holder på å gjøre den klar til den store dagen! Krysser fingrene for at alt går min vei de neste ukene slik at jeg slipper å bekymre meg for småting dagene før- og på selve finaledagen.

 

Nettartikelen kan leses her (kun for abonnementer)

 

1518 Hits

Hotellnatt! /Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Hei alle sammen!

Torsdag ettermiddag sjekket jeg inn på Clarion Hotel og Congress Oslo Airport.  Ble tatt godt i mot av hyggelige ansatte i resepsjonen og fikk tildelt en fantastisk flott suite. Den hadde eget soverom og oppholdsrom med spisebord og sofagruppe. To bad var det også. Det var ikke noe å sette fingeren på. Lekkert rom hvor alt var i orden. 

Etter bare å ha slappet av på rommet en stund, gikk vi ned til restauranten for å spise. Personalet hadde holdt av et fint bord til oss og vi ble møtt av super service der også. Det tok ikke lang tid fra vi bestilte mat, til den sto klar på bordet. Middagen kunne ikke smakt bedre, og var en flott avslutning på en hyggelig kveld i godt selskap.

 

 

/Sponset innlegg

1542 Hits

Beauty Camp!

Hei!

På lørdag var jeg på Beauty Camp med Miss Universe finalistene. Det var en fantastisk og uforglemmelig dag. Vi ble coachet av Klara Szlalai og regjerende Miss Universe Norway Martine Rødset. Det ble mange timer med hard trening på høye heler, og vi gjennomgikk også programmet og oppsettet til finalen, som det kun nå er en måned til.

Etter all øvingen hadde vi en fotoshoot for GoFit Sportstøy, før vi gikk misseparade gjennom Karl Johan og avsluttet det hele med en tre retters middag på Sabaki inne på Paleet.

Foto: Knut Yrvin

 

 

Fredag var jeg hos Marthe Kristiansen for å gjøre meg klar til helgen. Hun la gelenegler på meg, og jeg fikk en sommerbrun farge etter å ha fått spraytan behandling. Det er første gang jeg prøver gelenegler, og jeg veldig fornøyd. Spraytanen tok bare 10 mintuter og resulterte i en fin og jevn farge. Tidligere brukte jeg solarium, men spray tan er et så mye sunnere alternativ både for hud og kropp. På bildene over ser dere den fine brunfargen jeg fikk etter behandling!

 

 

 

 

1454 Hits

Bli donor i dag du også!

Hei alle sammen!

Til en hver tid står det hele 300-400 mennesker i kø for et nytt organ. Organdonasjon redder liv! En donor kan faktisk redde opp til syv liv.

Selv har jeg vært organdonor i mange år, og da jeg fortalte dette til mine nærmeste kan jeg ikke ha vært eldre enn rundt tolv- tretten år gammel. For meg var det ikke et spørsmål en gang, og jeg har bært donorkortet i lommeboken siden. Det finnes også en app man kan laste ned og fylle ut(for de som ikke er så flinke til å holde styr på slike kort).

Jeg mener at det er bedre å ha tatt et slikt valg selv, enn at en familie må stå igjen med valget dersom det skulle skje noe. Samtidig synes jeg det er leit at så mange mennesker står i kø, og at det er livet det står om.

Det finnes ingen øvre eller nedre aldersgrense for å bli donor. 

Trykk her for å lese mer om hva det innebærer å være donor, samt for å fylle ut donorskjemaet! Husk å informer dine nærmeste om at du har tatt dette valget.

 


// Foto: Are Simensen // Makeup:Fixme hud-og kroppspleie AS

1311 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på