fbpx

Alt fra smått til stort!

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et hotell med hovedfokus på kurs, konferanse og møter. Det som gjør hotellet til den perfekte destinasjonen for et landsmøte eller en helgekonferanse må være lokasjonen. Det ligger 6 minutter fra Oslo Lufthavn, og 19 minutter fra Oslo sentralstasjon. Hotellet har 45 fleksible møterom med kapasitet til opptil 8000 personer, og 432 overnattingsrom.

 
Hotellet tilbyr lokaler til mer enn kurs og konferanser. De tilbyr lokaler og menyer som passer til konfirmasjon, jubileum og barnedåp også! De er behjelpelig med å skreddersy meny og tilpasse lokalet perfekt til din anledning.
 
 
I Desember arrangeres julebord i  kongressenteret The Qube, som har direkte overgang til hotellet. 
Dette er et tilbud som passer like godt om dere er en stor eller liten bedrift som arrangerer julebord, en vennegjeng som ønsker en hyggelig start på juletiden eller om du kun ønsker en hyggelig kveld med bra musikk og godt selskap.  10 desember er det duket for julebord med tema "Norwegian Rock Train". Artistene som står for kveldens underholdning er Atle Pettersen, The Hitmen, Stagedolls og Return!
 
 
For booking eller mer info om julebord, ta kontakt:
Mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf; 63949400
 
 
/Sponset
 
 
Svar på spørsmål jeg blir ofte stilt + dagens outf...
"Nå er hun klar for missefinale"
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på