fbpx

Mitt første radio intervju

11219308_10153011011920800_2176327138850862990_n

Hei og hå

Sist uke hadde jeg mitt første radio intervju med Sørlandsradioen, min lokale radio kanal her på Sørlandet med Jonas Bording.

Det ble for det meste et enkelt intervju om hvem jeg er, hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway og litt om hvor andre kan finne ut mer om hva denne konkurransen innebærer. 

Intervjuet forgikk over tlf da det i disse Corona tider kan være visse begrensninger i henhold til å foreta intervju ansikt til ansikt. Noe annet jeg merket som var annerledes med å foreta et radio intervju over tlf var at tiden gikk utrolig fort! Så tyder det som jeg ikke hadde noe særlig begrensninger for hva jeg ville snakke om.

Veldig morsomt å ha gjennomført mitt første radio intervju 

For å høre intervjuet følg LINK HER

Hjemmesiden til min lokal radio finner du HER

Takk til dere som leser og følger meg på veien til Miss Norway 2020. 

Gjerne følg meg på FB HER

Eller på Instagram: Vikktska

Om du eller noen du kjenner ønsker promotering kan jeg også kontaktes på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Stor klem fra meg

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Bikinibilder til finaleuttak!
Fun shoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på