fbpx

Motivert

Motivert

I 2010 dro jeg til Las Vegas, i anledning et bryllupp av noen venner av familien. Vi bodde på hotellet Mandaley Bay, som ligger så fint på stripen. Jeg og kusinen min skulle en tur på toalettet på hotellet, og plutselig var vi omringet av høye, vakre jenter med missebånd over skulderen. De tok oppmerksomheten min med engang. Etter å ha hørt oss rundt, viste det seg at den årlige Miss Universe finalen ble på holdt på hotellet. For ett sammentreff, kanskje skjebnen? I det øyeblikket fikk jeg opp øynene for Miss Universe, og siden da har det vært en drøm siden å kunne presangtere landet mitt selv en dag. 

Men drømmer er ikke bare drømmer hvis man setter seg ett mål, det kan jeg skrive under på. Jeg kan ikke tro at jeg sitter her, fem år senere, som finalist i Miss Universe Norway. Jeg er veldig stolt over at jeg har klart dette, og det håper jeg de andre finalistene er og. Det er litt av ett priviligerium, og når jeg først har sjangsen vil jeg gi det alt jeg har. Det er ikke lett, med både jobb og eksamenstid på skolen vedsidna. Men jeg føler meg mer motviert enn noen gang, og til å være den beste versonen av meg selv i konkurransen. 

 

b2ap3_thumbnail_sko.png
Trene, trene, trene! Det er viktig fram til finalen, som nærmer seg med stormskritt.
På torsdag har jeg en ny photoshoot på en location i Oslo, så krysser fingrende for fint vær! Stay tuned for the results:)

Og tusen hjertelig takk til dere som har stemt på meg! Foreløpig ligger jeg på førsteplass som folkets favoritt, takket være dere. Men ting forandrer seg fort her, så husk og fortsette å stemme! MISSU 11 til 2160, det koster 7kr og du kan stemme flere ganger.

XOXO 

Nærmere finalen
Happybox
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på