fbpx

Happybox

Happybox

Sponset innlegg

 

Hei dere! 

Det er vel ikke bare jeg som liker å ta vare på meg selv? Jeg vet at etter jeg har renset ansiktet mitt, fått litt farge på kroppen, eller passet på håret mitt så det ikke blir slitt,  føler jeg meg bedre med en gang. 

Her om dagen mottok jeg min første Happybox fra min nye sponsor Skintechnologies :) Konseptet med en Happybox er helt fantastisk, du får testet ut produkter til en brøkdel av prisen. De leverer kun fullsize produkter innenfor skjønnhet, og velvære. Alle pakkene fra Happybox inneholder minst 5 (noen ganger flere) skjønnhets- og velværeprodukter til en verdi over 1600,-. 

Din pris per pakke er 498,- med fri frakt, og abonnementet kan du stoppe, starte og pause når du selv ønsker det. Det er heller ingen bindingstid :) I denne utgaven fikk jeg hele 7 produkter! Sunz spraytan, crystal neglefil, brush tannbørste, lash serum, nose strips, A+E, og eyepatch. 

b2ap3_thumbnail_11008477_10206714344168293_3182494539818116353_n.jpg

♥ Sunz spraytan er spraytan uten parabener, og du får en fin brunfarge på 1-2-3!

Gode råd for jevn brunfarge.

Skrubb kroppen godt dagen før eller samme dag du skal bruke spraytan. Skrubb ekstra godt på albuer, og knær. Ikke smør deg inn med bodylotion før du sprayer deg, da vil fargen renne av, og det kan bli ujevnt. Unngå å skrubbe kroppen etter at du har sprayet deg. Om du følger disse tipsene garanterer jeg deg flott resultat med fin brunfarge :) I morgen skal jeg på photoshoot, og da skal jeg få tatt bilder så dere kan se resultatet. 

♥ Crystal neglfil er laget av glass/crystal som er skånsom mot neglene, og har lang holdbarhet. Kan file i alle retninger for å forsegle, og unngå flisede tupper.

♥ Brush tannbørste er laget av 100% biologisk nedbrytbart bambus. 

♥ Lash serum er et vippeserum som stimulerer naturlig vekst av øyenvippene. Serumet kan brukes hver dag på rene vipper, kan også brukes under sminke. For best resultat brukes serumet i minst 30 dager.

♥ Nose strips er et dyprensede plaster som er utviklet for å fjerne hudormer, og åpne porene på nesen. Vask ansiktet med såpe, og vann. Fukt nesen med rent varmt vann, tørk hendene og fjern folien på plasteret. Deretter påfører du plasteret på nesen, og lar plasteret tørke i 10-15 minutter før du fjerner det forsiktig. 

♥ A+E er et serum som inneholder vitamin A og E, som påføres i håret for å reparere og styrke slitte hårtupper. Brukes på nyvasket, fuktig eller tørt hår. Ikke skyll ut.

♥ Eyepatch inneholder kollagen, og reduserer tegn på tretthet under øynene. Vask huden under øynene, og fjern folien fra lappen, deretter fester du lappen under øynene. Fjern forsiktig etter 20-30 minutter. 

b2ap3_thumbnail_11071007_10206714979944187_189818231341186569_n.jpg

Husk å fjern all sminken når du bruker produkter som skal festes på nesen, og under øynene.  

Er utrolig fornøyd med produktene, og har nå min egen hjemmesalong med skjønnhets- og velvære produkter! Alltid klar for møter, intervjuer, og photoshoots :) Om du ønsker å lese mer om Happybox produktene så klikk deg inn her, og om du vil se på flere produkter Skintechnologies har så klikk deg inn her. Husk å følge Skintechnologies på facebook :)

Minner også på at du kan hjelpe meg i finalen, ved å sende MISSU 3 til 2160. Koster 7kr per melding, og du kan stemme så mye du vil. Setter pris på alle stemmer, og takk til alle som har stemt på meg hittil.

 

Motivert
Shoot og en klype nysgjerrige tilskuere

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på