fbpx

Nettapotek!

                                                                                                                 //Sponset//

Heii <3

Nå er det tid for å snakke om min andre sammarbeidspartner! Jeg er så stolt og glad over å ha funnet slike fantastiske og ikke minst dyktige mennesker som hjelper meg med å finne de produktene som jeg trenger og er avhengig av i min hverdag!

ApotekDirekte - Nettapotek

Apotekdirekte drives av entusiastiske farmasøyter (eksperter på legemidler) som hver dag gjør sitt ytterste for å hjelpe kunder med forskjellige spørsmål. De sender i posten til hele landet hver dag.

For å bestille reseptfrie medisiner som Paracet må du være over 18 år og det er alderssjekk på det. Du må også identifisere deg når du henter pakken på et hentested eller få den levert hjem. Apotekdirekte er altså et nett-apotek, hvor du får varene direkte hjem på døren, eller på ditt hentested! Hvor praktisk er ikke det? Det hjelper meg veldig,  som har en travel hverdag! Jeg går på faste-medisiner for allergi og astma og jeg går ofte tom hvor jeg sier til meg selv «nå må jeg få dratt på apoteket», men det går rett i glemmeboka! Hehe <3 Så det å ikke måtte stresse med å dra på apoteket er jo helt fantastisk, så kan jeg heller fikse det hos Apotekdirekte når på døgnet det måtte passe meg!

Samtidig når det er et nett-apotek så har de et fantastisk stort utvalgt av alt du måtte trenge! Alt fra vitaminer/medisiner til sminke, kost og ernæring, hud og hårpleie og medisiner til dyr! Dere får trykke dere inn å se selv! Nettsiden er svært enkel å bruke <3

https://www.apotekdirekte.no/ 

Det er ikke lov å sende reseptfrie medisiner til postkassen. Nå om vinteren kan de kanskje fryse og andre kan få tak i dem. Så det er litt strengere regler for reseptfrie medisiner enn alt annet.

Blogg til ApotekDirekte.no

Inne på nettsiden så er det en blogg som flinkeste Liv Slettevold skriver. Der kan du få gode tips om forskjellige vitaminer vi trenger, og hvorfor vi trenger de og tips til hverdagen som er utrolig nyttig! Legger en direkte link så dere kan trykke HER for å komme til bloggen <3

På bilde over så ser du noen av produktene jeg bruker fra IDUN minerales, som et en svensk sminkeserie basert på naturlige, høyrensede mineraler. De rene og naturlige ingrediensene gjør at produktene passer alle hudtyper <3 Jeg vil lage et eget innlegg om IDUN serien, men du får kjøpt alt til din sminkepung på apotekdirekte! TIPS: Sminkekostene er noe av det beste jeg har brukt! Sminken legger seg så fint på huden!

Legger direktelinker under til de produktene som jeg brukte idag, resultatet ser du øverst i blogginnlegget<3

FoundationfargenDISA

Concealer

FoundationBrush

MakeupSponge

Pudder

pudderbrste-stor

Rouge-tranebar

rouge-brste

idun-yenskygge-palette-brunkulla 

idun-yenskyggebrste-angled-blending 

mascara-eir-sort 

ipgloss-felicia 

https://www.apotekdirekte.no/ 

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klem <3

 

 

 

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Frivillig på coronavaksinering
Trening i høye hæler
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på