fbpx

New Home

Hei. Håper dere alle har hatt en god uke så langt.

Etter et lite fravær her på bloggen så er jeg nå tilbake. Det har vært en trist og stressende helg, med et lite høydepunkt som var at jeg startet innflytting til nytt hjem. Morfaren min døde av alderdom i helgen, noe som var utrolig trist, og ettersom han bodde i Sverige så blir det i tillegg komplisert å skulle dra dit i begravelsen med tanke på Covid-19, men det er absolutt noe jeg skal få til. Jeg har jo nærmest vokst opp hos de og nesten vært hos de like mye som hos som mine egne foreldre, så noe annet er uaktuelt.

Like etter nyheten kom så måtte jeg sette i gang og flytte, og har nå levert tilbake nøklene til det gamle stedet. I dag våknet jeg med strålende sol gjennom vinduet, så det i seg selv var jo en hyggelig overraskelse. Været har vært helt fantastisk i dag og jeg håper dette er forsmaken på vår kommende sommer.

Gleder meg til tiden fremover her i nytt hjem. Ha en fin kveld :)

 

Samarbeid/Spons: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Janeveroniica

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

 

 


Hello! I hope you've all had a nice week so far.

 I´ve had a small break from the blog until now. It has been a sad and stressful weekend tbh, with only a small highlight as I started the moving process to a new home. Incredible sad, but my grandfather died this weekend from old age. There might be some complications to participate in the funeral due to the fact that he lived in Sweden, but I will definitely make it there. Jeg practically grew up with him and my grandmother as well, so no other option is acceptable. 

Right after the news came I had to start the moving process, and have now returned the keys to my old place. Today I woke up with the sun shining through the window, and what a heartwarming surprise that was in my new home. The weather has been amazing today and I really hope this is a foretaste of our summer this year.

Excited for the time ahead here. Have nice evening :)

 

Collaboration/Sponsorship: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Janeveroniica

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

Liten oppdatering
Meld deg som frivillig
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på