fbpx

Ny fotograf!

Ny fotograf!

God morgen alle!

Den siste uken har vært veldig travel. Så har rett og slett ikke hatt tid til å blogge. Jeg fant en kul fotograf i området som gjerne ville samarbeide med meg. Han heter Pål Hodne og har studio i Sarpsborg. https://www.studiohodne.no Vi skal ha vår første shoot sammen nå på mandag. Jeg synes Pål er utrolig talentfull, og gleder meg veldig til å samarbeide med han i tiden fremover.

Å være foran kamera er noe av det morsomste jeg vet. Og jeg har hatt utallige shoots opp igjennom årene. Mens jeg bodde i Paris var jeg så heldig å bli veldig god venn med fotografen min. Så jeg hadde mulighet til å ha shoot nesten hver uke. Det at jeg har mye erfaring foran kamera tror jeg kommer godt med nå. Jeg har lært meg å «kjenne» kroppen min. Både når det kommer til å ikke ha uttrykksløst ansikt og hvilken posering som er flatterende. Så jeg er sikker på at mandagens shoot blir fantastisk.

Jeg har også brukt kveldene på å strikke ferdig mitt første skjerf til kirkens bymisjon. Det tok meg ca en uke. Håper jeg rekker noen til før innleveringsfristen den 24. oktober.

Hvis noen i Fredrikstad har lyst til å strikke #Oransjeskjerf men synes at garn er litt dyrt, så vet jeg at FFK har garn man kan hente. Da er det bare å gå innom stadion, så får dere tak i garn der. 

Ellers har jeg ikke gjort så mye spennende. Jeg har vært på trening hver dag som vanlig. Og brukt mye tid på å perfeksjonere pressemelding, samt sende ut e-mails.

Nå i helgen skal jeg bare slappe av og kose meg med venner og familie. Og på søndag er det jo fotballkamp på stadion. Det er jo alltid en sosial begivenhet. Så får vi bare krysse fingrene for seier. 

 

Xx

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

 

Tidligere oppdrag som modell?
Mitt hjem med en eventyrhage
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på