fbpx

Ny inspirasjon og kunnskap

Annonse

Er det bare jeg som har vært stuck i den samme sminkerutinen litt for lenge? Det blir gjerne sånn at man låser seg litt fast i samme mønster og gjør ting sånn som man alltid har gjort det. Jeg har knapt endret noen ting på hverdagssminken min siden jeg begynte på videregående, så for meg er sminkekurs midt i blinken. Hos Face 2 Face Beauty Bar i Oslo har de ulike typer sminkekurs. Man kan velge selv hva man ønsker å fokusere på under kurset, og om man vil ha kurs på 30 eller 60 minutter. Selv var jeg på 30 minutters kurs i hudsminke.

Her tester jeg sminketeknikkene Silje har lært meg

Silje som holder kurs har mer enn 20 års erfaring som makeup artist og hun har også jobbet som lærer på sminkeskole. Hun har derfor stålkontroll på sminketeknikker, som gjorde at jeg følte meg godt ivaretatt og at jeg fikk god hjelp i løpet av kurset. Når man kanskje ikke har så mye kunnskap om sminketeknikker fra før av er det viktig med en lærer som forklarer godt, og både viser og lar deg prøve ulike teknikker selv. Det følte jeg at jeg fikk på kurset mitt hvor vi valgte å fokusere på naturlig hudsminke. Silje er opptatt av at sminken skal synes, uten at det synes hva man har gjort. Med det mener hun at det skal se helt naturlig ut og man skal nesten ikke legge merke til sminken. Det er jeg helt enig i. Jeg synes det fineste er når sminken ser naturlig ut, så en halvtime med fullt fokus på hvordan man skal gi huden en naturlig glød var helt supert.

Sminkeproduktene hos Face 2 Face er av god kvalitet og sitter fint på huden hele dagen. For å se oppdateringer på hva Silje gjør i salongen av kurs og behandlinger anbefaler jeg å følge @face2face.beautybar på insta

Her ser dere hudproduktene vi brukte på kurset og et øyenbrynsserum som jeg fikk med meg hjem. Når du er på sminkekurs får du 10% rabatt på alle sminkeprodukter. Blir det bedre enn rabatt på sminke og ny kunnskap?

Etter kurset fikk jeg med meg masse fine produkter fra Glo Skin Beauty og Coola hjem som er tilpasset huden min. Det er de samme produktene som vi brukte på kurset, så jeg har fått øvd meg på å bruke de samme teknikkene hjemme. Det er mye informasjon å ta inn på kurset, så en halvtime og det var akkurat passe og det er det som er mest populært. Da kan man finne sitt område man ønsker å fokusere på, som for eksempel hud eller øyne. På en halvtime rakk vi å gå igjennom alt jeg ville lære. Det ble heller ikke altfor mye informasjon på en gang, slik at jeg klarte å huske stegene vi gikk gjennom til jeg kom hjem og fikk prøvd foran speilet selv. Det viktigste jeg lærte på kurset er at øvelse gjør mester og at pen sminke trenger ikke å være komplisert. Med en god lærer og litt øving kan alle få til en fin look.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

 

Napp på laksefiske!
Ett katteliv
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på