fbpx

Ny sponsor; Salong 9

Ny sponsor; Salong 9

Jeg har vært så heldig og fått Salong 9 til å sponse meg med hårfrisyrer før shoots. Nå førstkommende tirsdag skal Salong 9 lage en flott firsyre på meg, så jeg blir klar til fotografering med Marius Olsen.

Salong 9 ligger i Ås sentrum, og har vært der i mange år. Jeg har selv bodd i Ås, og syns derfor det er ekstra hyggelg npr lokalbyen hjelper til i konkurranser som denne. Salongen ble kjøpt opp av Barbro Torp-Nango i 2004, da hun endelig fikk oppfylt barndomsdrømmen om egen salong. Dette viser engasjement og ståpåvilje. "If you want it, go and get it!" Og dette gjorde hun etter å selv ha jobbet i salongen i 5 år. 

Ikke bare har de klipp, farge, struktur, stripeeffekter, oppsett, fønfrisyrer, til herre, damer og barn. Men de har også egen hudpleier; Helene Nordstrøm Pettersen som utfører Exuviance, en spennende metode for å fjerne rynker, og som bremser hudens aldring.

Jeg gleder meg til å vise før- og etterbilder:) 

Lurer DU på noe?
Samarbeidspartner TrendHair
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på