fbpx

Nye bilder!

Nye bilder!

God fredag alle!

Da var det helg igjen! Hadde photoshoot med Pål fra Studio Hodne for noen uker siden. Looken vi bestemte oss for denne gangen var litt mere «glam» enn sist. Fikk de ferdige bildene for noen dager siden og jeg er så fornøyd! Tror jeg har funnet den beste fotografen! Ingen av oss har mye erfaring med «Pageant» shoot/looks men resultatet ble helt fantstisk. Det er en lang prosess å lære hvordan sminke, hår, klær burde være på kamera. Vi bruker verken MUA eller frisør når vi har fotograferinger. Men jeg synes det er gøy å prøve meg frem selv. Gleder meg allerede til neste fotografering med Studio Hodne. 

 

-Isabel

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor så ta gjerne kontakt på Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Når livet blir snudd på hodet
Hvorfor meldte jeg meg på igjen?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på