fbpx

Nye bilder!

Nye bilder!

God fredag alle!

Da var det helg igjen! Hadde photoshoot med Pål fra Studio Hodne for noen uker siden. Looken vi bestemte oss for denne gangen var litt mere «glam» enn sist. Fikk de ferdige bildene for noen dager siden og jeg er så fornøyd! Tror jeg har funnet den beste fotografen! Ingen av oss har mye erfaring med «Pageant» shoot/looks men resultatet ble helt fantstisk. Det er en lang prosess å lære hvordan sminke, hår, klær burde være på kamera. Vi bruker verken MUA eller frisør når vi har fotograferinger. Men jeg synes det er gøy å prøve meg frem selv. Gleder meg allerede til neste fotografering med Studio Hodne. 

 

-Isabel

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor så ta gjerne kontakt på Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Når livet blir snudd på hodet
Hvorfor meldte jeg meg på igjen?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på